Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szépen k. érlek titeket, S. e. g. í. t. s. e. t. e. k!? Nem tudok mit tenni a helyzettel, felemészt az egész. Tovább lent.
Üljetek le és beszéljétek meg!
Ő valószínűleg ugyanígy érzett, amikor megtudta, hogy te nem voltál őszinte, aztán (ezek szerint látszólag) túltette magát rajta, de mostmár ő is ugyanazt csinálja.
Meg kellene beszélni, ha most egy kicsi pár hétre lazítanátok a kapcsolaton, kevesebbet találkoznátok, kiderülne, hogy mennyire bírjátok egymás nélkül. Ha ő viszonylag jól viseli, (nem keres, nem hív) az azt jelenti, hogy már nemigazán vagy fontos neki. Ebben az esetben nem tehetsz mást, mint elengeded.
Egy olyan kapcsolatot fenntartani nem szabad, amelyben a kötődés csak egyoldalú, az előbb-utóbb megalázó helyzetet eredményez és teret ad az érzelmi zsarolásnak.
Értem mi a problémád,én is éreztem már így.De rövid leszek,jobb tanácsot amúgy sem tudok adni:
Üljetek le,és beszéljétek meg,mondd el neki azt,amit ide leírtál és próbálj meg rá hatni.Hagyd,hogy ő is elmondja az álláspontját.Mondd meg neki,hogy egyoldalú kapcsolat nem fog működni,úgyhogy vegyen a dolgokban részt vagy értelmetlen így az egész,pedig ha ennyire szeretitek egymást,akkor érdemes ezeken a dolgokon változtatni.Nem írtad le,hogy miben"sunyizott",pedig jó lett volna,akármilyen apróság is.
Egy kapcsolat alapja az őszinteség,tudom,közhely,de a párunkat azért választjuk,hogy feltétel nélkül bízhassunk benne,és ha ez nincs meg,az lassan megöli a szerelmet is.
Keményen állj ki ebben a témában,nem kell veszekedni,de lássa,hogy határozott vagy!Mondd meg neki,hogy a múltat felejtsétek el és kezdődjön minden tiszta lappal,mindenki becsületesen tartsa magát ahhoz,hogy jobbá tegye ezt a kapcsolatot,mert 1 ember kevés hozzá.
Nekünk sikerült,nektek is sikerülhet!:)
üdv.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!