Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány az iskolából, sokat beszélünk facebook-on, énis kérdezek róla, ő is rólam, de mit kell tenni ahoz hogy tudja hogy szeretem. Hogyan lépjek tovább?
Hivd el randizni :)
Es majd kiderul. Sok sikert :)
Szerintem az lesz a legjobb ha suliba kiállsz az ablakba és szerelmet vallasz. Aztán minden hétfő délutánonként
sulipszihológushoz kell járnod. És amikor ő kijön olvasó körröl akkor te ott várod az aulába és beszáltok a színű sötétkék kocsidba és hazaviszed és amíg ő megcsinálj a házit addig te körbe nézel a szobájában és kiröhögöd a Beatles albumait és mosolyogsz a mangán ami a tükre fölött van amit az egyik rajzőrült barátnője csinált 9.-ben !!! Aztán elviszed az Egri várba és veszel neki kürtős kalácsot és leültök egy padra egyik lábatokat a pad másik oldalára rakva így pont egymással szembe kerültök,csak a csaj Baetles táskája lesz közöttetek aztán a telótkon elkezditek nézegetni egymás képét és ő észreveszi hogy nem ő a héáttered és akkor megkérdezi és te erre rá megkéred hogy hívjon fel és az a kép fog megjelenni amikor elsőnek csókolóztatok. És akkor a csaj elkezd majd fázni és megkérdezi:
-Ez az a pillanat amikor a srác odaadja a csajnak a pulcsiját?
-Nem ez az amikor a beszálnak a kocsiba és felnyomja a srác a kocsiba a fűtést.
És beszáltok a kocsiba és még egy kicsit beszélegttek és akkor mondja a csaj:
-Az a kép amúgy nekem is megvan.
-Igen tudom de egy csomó mád embernekis mert a hülye Dave feltette twitterre.
És akkor ezen jót röhögtök és Happy end !!!
Na jó viccből félretérve ... szerintem hívd el. A csajok bírják a náluk idősebb pasikat. Bár mondjuk ha bűn ronda vagy akkor a kor nem előny. !!! Küldj egy képet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!