Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom (hölgy) hazudott, és megcsalt. Átbeszéltük, szerintem nem igazán alaposan, szerinte igen és tovább folytatuk a kapcsolatot. Nemtudom magam túl tenni sokszor bevillan, akár még szeretkezés közben is. Nagyon fáj, de szeretem. Mit tegyek?
pff
persze,ő dobja a hölgyet,de ha a férfi csinálta volna, a nőnek megkellene bocsátania neki,igaz?
apám milyen igazságtalanok vagytok!!!
szerintem szégyelli magát,azért nem akar róla többet beszélni,de mond,hogy te megakarod vitatni rendesen ezt a dolgot.
Tudom miről beszélsz...
Én nem szakítottam,de még jócskáncsak nem vagyok túl rajta.Megcsalt és titkolta,így röviden.De azt vallotta,hogy nagyon szeret...állítólag.
És állítólag azóta is nagyon szeret...
Pedig lassan 1 éve,hogy megcsalt.
Utálom őt,de nem tudok náélküle élni,annyira szeretem.
f/16
Lennék azoknak a lányoknak/nőknek most a helyében. Én nem is csaltam meg, nem is hazudtam és még szerettük is egymást mégsem adott "második esélyt" a párom:(
Nehéz a helyzet én is megbocsátottam, de megbízni már nem tudtam, így vége is lett egy hosszú kapcsolatomnak még régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!