Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a kapcsolatról? Sokak szerint furcsa.
Sziasztok.
Ugye manapság gyakori, hogy 14-15 éves kislányok idősebb fiúkkal járnak... Na most nálunk is ez a helyzet, csak épp fordítva. Én vagyok 17L a párom pedig 14F. Nagyon sokan megszolnak érte, meg mondják, hogy biztos h vmi bajom van blablabla... de oké, tudom h elég szokatlan de ő annyira más. Nem olyan kisfiús egyáltalán, igaz még csak most töltötte a 14et... de már 8 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást. Ettől függetlenül kíváncsi lennék a véleményetekre erről a kapcsolatról. meg mindig mindenki mondja, hogy azért meg vannak a veszélyei is ennek a kapcs.nak, de h mik azok persze soha senki nem fejti ki. Szóval szerintetek mit a ‘veszélyei‘ ? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. :) Szép estét.
1.haha nagyon vicces:p
amúgy most már megtanultuk ignorálni ezeket az embereket bár az elején nagyon nehéz volt... szoval nem érdekelnek a bunkók. viszont kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. ::))
egyik haverom 15 évesen jött össze egy nála 3 évvel idősebb csajjal, és azóta együtt vannak, és nagyon jó a kapcsolatuk és nagyon szeretik egymást.
vagyis ha elég érett a srác akk ez teljesen ok, de arra a készülj fel, hogy ő még egyáltalán nem élte ki magát valszeg (szex, drog, alkohol, bulik stb.), és stabil kapcsolat mellett ez egyszer még komoly gond lehet. a lehet-en van a hangsúly, lehet h ilyen lesz, lehet h nem. ezt a haveromék úgy oldják meg, h járnak partizni mind2en, és az érzelemmentes megcsalások engedélyezettek náluk és egyáltalán nem féltékenykednek. de ahhoz h ez működjön, kell egy bizonyos szemlélet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!