Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem?

Figyelt kérdés
2 hete szakított velem a barátnőm, 1.5 éves kapcsolatról van szó, döntését ezzel indokolta : "nem vagyok már szerelmes beléd, de szeretlek " ezt ahogy kimondta összetört bennem minden és el is jöttem tőle, meg is kért hogy menjek el, mert ő szerelem nélkül nem tud egy kapcsolatban sem meglenni..... Előtte minden nagyon kellemes és jó volt, minden passzolt, azóta hiába írok neki emailt nem válaszol sosem rá, olyan mintha semmi be sem nézne. Szerintetek....
2013. máj. 18. 17:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én még mindig nagyon szeretem, de nem tudom van-e értelem olyan emberért küzdeni, aki ezt viszonozni már nem tudja...
2013. máj. 18. 17:34
 12/13 A kérdező kommentje:
és ennyire semmibe néz
2013. máj. 18. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem ő ezt már korábban eltervezte csak most tett pontot a végére. Sajnálom

23/F

2013. máj. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!