Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drogba56 kérdése:

Van-e esélyem vagy nincs?

Figyelt kérdés

Van egy csaj a melóhelyen, akivel igencsak jól kijövök, egész konkrétan annyira, hogy több ember is azt hiszi a munkahelyen, hogy mi együtt járunk (több ilyen véleményt maga a kiszemelt lány mond vissza nekem). napestig írhatnám azokat a véleményem szerint nemigen félreérthető jeleket, amelyeket felém küldött, de most nem is megyek bele a felsorolásba, legyen elég annyi, hogy egy közös iszogatás után eljött velem a falumba, ahol élek - nem történt semmi, de nem tudom, h történhetett volna-e, mert én hulla K.O. voltam, és bealudtam mellette, de ő a későbbiek folyamán többször is poénkodott azzal, hogy "hát én aludtam el" meg hogy "ő már akart volna valamit..." (ezek ilyen poén köntösbe öltöztetett megjegyzések voltak, szóval nem komolyan adta elő).

NO de ami a probléma az az, hogy van barátja. Nem vagyok a lelki szemetesládája, mivel nekem a srácról az égadta világon egy szót sem mesélt soha, a barátnőjétől hallottam 1-2 dolgot. Aztán most volt egy buli, amely során beszélgettem a barátnőjével és ő azt mondta nekem, hogy a csaj bár bír engem, de nem kezdene velem kapcsolatot - ehhez a barátnő hozzáfűzte, hogy ő ezt nem egészen hiszi el neki. No szóval, nem tudom, hogy mit csináljak, mert nem kisebb fellángolásokról van szó, hanem hónapok óta tartó, véleményem szerint egyre mélyülő kapcsolatról. Nem vagyok egy önbizalom-bajnok, de én úgy érzem, hogy az én társaságomat valahogy jobban kedvelheti, mint a barátjáét, hiszen munka után a gyerekkel egyszer sem találkozott, én pedig mindig elkísértem ide-oda (kajálni, vásárolni, volt nem egyszer olyan is, hogy ő kezdeményezte ezeket a közös kis "programokat"). Nyilván erre sok mindent lehet írni (ne is kíméljetek :D), de én inkább azok véleményére, tapasztalataira lennék kíváncsi, akik már voltak hasonló szituációban. Köszönöm és béke !!!!

2013. máj. 13. 12:12
 1/3 xyu ***** válasza:

Szia!

Azzal kezdeném hogy akinek van barátja/barátnője az nálam tabu! Először szakítsanak és utána mehetsz, de ha te ezt leszarod és nem így vélekedsz akkor hívd el valahova esetleg a faludba grillezni, sütögetni vagy vidd el étterembe... Próbáld meg ha igent mond akkor elviszed és miután vége lett az estének kérsz tőle egy újabb találkozót és ha bele megy akkor nyert ügyed van. Ha meg nem akkor nem ez van!

2013. máj. 13. 12:53
 2/3 xyu ***** válasza:

Első vagyok!

Próbáld meg olyan helyre vinni amiből kitudja következtetni hogy te többet akarsz mint egy szimpla barátság és az első vagy a második találkozón mond meg neki(ha nem esik le neki a dolog)hogy többet akarsz mint barátság.(2. randin ajánlom)

2013. máj. 13. 12:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! :)
2013. máj. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!