Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A love.hu-n pasiként egyátalán nincs esélyem? Talált
itt már valaki társat/barátokat? Mennyi idő alatt?
Szia, én próbáltam itt társat keresni, de nem sikerült, mert fiatal vagyok és nem egy adonisz! Végül az életben sikerült ismerkednem és barátnőt szereznem. Viszont az idősebb korosztálynak jó tapasztalata van ezzel kapcsolatban 35-40 éves kor között már komoly kapcsolatot lehet találni, de 20-25 évesen ( ez az én korosztályom ), inkább csak szexkapcsolatot keresnek a hölgyek/férfiak, ezért nem ajánlom neked. 23F
2013. márc. 15. 23:13
love.hu csak nőknek való (ha ők kezdeményeznek, lényegében bárhol találnak), a társkeresők legalja, az internet pöcegödre
2013. márc. 15. 23:14
Én találtam társat az oldalon, több, mint egy évig voltunk együtt, nagy volt a szerelem, de aztán hamar vége lett... Vannak fenn normális emberek, de 10 ezerből jó, ha 1...
2013. márc. 15. 23:16
Én ott ismertem meg a férjemet. De én sosem irtam rá senkire. Szóval inkább Te irj rá arra aki tetszik. Persze régen is ugy volt hogy jóval több srác volt fent mint lány de hát ez van. Ha nem is próbálkozol végképp nem találsz senkit.
2013. márc. 15. 23:17
Én fent vagyok több társkereső oldalon. Pl. Twoo, Randivonal, Csajok és Pasik, Lovebox7. Ezeken az oldalakon keresgéljél. Előbb-utóbb bejön egy valaki akivel kölcsönös szimpátiába léptek.
2013. márc. 15. 23:29
Dumádon javíts s felejtsd el, hogy majd a csajok rád írnak. Feminizmus ide vagy oda. Ez még férfi dolog ma is. Vannak nők akik írnak. (Nekem írtak már, pedig fényképem nem volt fent, de a szövegem sose volt rossz.) Na jó.. egyik se topmodell volt, s nem is lett semmi belőle, ne irígykedj. :D
Szóval vadász, legyél laza, s próbáld magad ki a valóságban is. Pl.: áruházban, buszmegállóban. Csevegj, ismerkedj. Mit veszíthetsz?????
2013. márc. 15. 23:47
Próbálj ki több oldalt,és ne tölts ki mindent,maradjak titokzatos.Azt is szeretik a lányok.
2013. márc. 16. 00:33
Szia én nő vagyok,voltam fent és több randim is volt,sosem kezdeményeztem,neked kell szerintem,legalábbis én így gondolom,ha valaki meg tetszik az adatlapja alapján irj,udvarolj kicsit ,mint ahogy tennéd ezt személyesen.
Igaz ,hogy egy randiból sem alakult szerelem,és az igazit nem ott ismertem meg,de ugyan annyi az esély mit bárhol az életben.
2013. márc. 16. 08:58
Kapcsolódó kérdések: