Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála? Miért van ez? Félelem.
A lány akibe szerelmes vagyok tudja, hogy mit érzek iránta. Osztálytársak vagyunk. Nem tudom, hogy miért van az, hogy facebookon napi 2-3 órát beszélünk, de személyesen csak köszönünk egymásnak. Semmi egyéb köszönésen kívül. Néha-néha látom, hogy figyel..
A barátnőjének mondtam, hogy kérdezze meg, hogy mit érez irántam. Annyit mondott csak, hogy több mint barátság, de kevesebb mint szerelem.
Már beszéltünk arról, hogy nem beszélünk egymással személyesen. Ő azt várja, hogy én szóljak hozzá én meg azt , hogy ő! De félek megszólítani őt. Sokszor van a legjobb barátnőjével.Sokszor van az, hogy már mindenről beszéltünk facebookon és azt mondja, hogy mondj valamit. Nem mindig jut eszembe olyan téma ami számára érdekes lehet. Ez nagyon gáz?
Miért félek megszólítani? Engem nagyon zavar, hogy személyesen nem beszélünk. Ő elég visszafogott lány. Én kevésbé vagyok visszafogott.
Szerintetek van nála esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!