Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem?

Figyelt kérdés
2 hete szakított velem a barátnőm, 1.5 éves kapcsolatról van szó, döntését ezzel indokolta : "nem vagyok már szerelmes beléd, de szeretlek " ezt ahogy kimondta összetört bennem minden és el is jöttem tőle, meg is kért hogy menjek el, mert ő szerelem nélkül nem tud egy kapcsolatban sem meglenni..... Előtte minden nagyon kellemes és jó volt, minden passzolt, azóta hiába írok neki emailt nem válaszol sosem rá, olyan mintha semmi be sem nézne. Szerintetek....
2013. máj. 18. 17:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
23 F ő 19 L
2013. máj. 18. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
sajna nincs
2013. máj. 18. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:

egy idő után a kapcsolat kihűlhet, ha csak erről van szó, akkor még lehet esélyed

ha viszont már csak barátként szeret, akkor nem igazán

2013. máj. 18. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
2013. máj. 18. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:

"hiába írok neki emailt nem válaszol sosem rá, olyan mintha semmi be sem nézne"

ebből derül ki, nincs már esélyed

2013. máj. 18. 17:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Én sem tudom, mivel még az emailokra sem válaszol ....
2013. máj. 18. 17:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem bántásból de biztos hogy nem volt annyira minden rendben lehet hogy adott apróbb jeleket amiket nem vettél észre. Volt olyan hogy leűltetek beszélgetni hogyha valami problémátok volt esetleg egymással? Esélyt arra én már nem látok hogy együtt legyetek mivel nem válaszol a keresésedre ő szeretne megszüntetni veled minden kapcsolatot. Szeret téged mint ember mert nem bántál vele rosszul és nem bántottad meg csak már nem szerelmes beléd. Egyszerűen szerintem számára most múlt el a láng a rózsaszín köd. Ezután alakul át a szerelem egy mélyebb szintre amit ő nem akart elfogadni szüksége van a régi lángoló rózsaszín ködre.

23/F

2013. máj. 18. 17:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor sírva elköszönt tőlem, még hosszan megölelt és ennyi, azóta semmi válasz, semmi....
 9/13 anonim ***** válasza:
nincs.
 10/13 A kérdező kommentje:
Voltak jelek , ez így van, de sosem akart leülni megbeszélni a problémákat.... apró veszekedések voltak csak nagyon maximum...
2013. máj. 18. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!