Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem összejönni ezzel a lánnyal?
Megismertem egy csajt aki közölte velem, hogy nem akar párkapcsolatot. Viszont sokat smároltunk már, egyszer már le is feküdtünk.. Állítólag azért nem akar járni senkivel, mert utóbbi 2 barátja is átverte és nem bízok meg a pasikban. (Amikor ezt elmondta én ezt válaszoltam neki: "Elkezdhetnék regélni arról, hogy én más vagyok mint a többi pasi, de ez annyira átlagos duma, hogy inkább hanyagolom és bebizonyítom) - ezt mondani jó, vagy rossz ötlet volt ? -.
Na szóval visszatérve, amikor vele vagyok mindig jó kedve van, jól el tudunk dumálni. Gondolom vonzónak is tart ha már elvégre az ágyába engedett... Bár én is úgy voltam eleinte, hogy ebből nem sülhet ki rossz dolog, mégis csak ő jár a fejemben és nem tudom mit várjak ettől a dologtól... 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!