Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sok pasi képes csak azért összejönni egy lánnyal, mert nagyon szexi és jól néz ki?
Elszomorító :( Én elég szépnek tartom magam, utcán meglát egy pasi simán felszínes idiótának tart, mert olyan a küldöm, de én képtelen vagyok olyan pasival összejönni aki lehet iszonyú jó pasi, de buta. És inkább legyen okos.
Nekem volt nálam 10 cm alacsonyabb 100 kg kis pufim is :) és vele éreztem magam legjobban
Hogy lehetnek ilyen felszínesek a mai pasik :(((
rosszul közelíted meg a dolgot! a baj az, hogy a mai lányok (17-24) többsége sajnos nagyon ostoba és elég nehéz belőlük értelmes gondolatokat kifacsarni! nyilván minden férfi álma egy szép és okos nő, de ez hiánycikk, így a többség kénytelen beérni okos-szép helyett széppel.
az előbbi gondolatmenetből kifolyólag rá lehet aggatni a férfiak többségére, hogy felszínes, de könyörgöm EVOLÚCIÓ! elvégre mi is csak állatok vagyunk.
én nem bánom,mert ahol tudom,hogy a nő
ő ostoba,ott a pali se lehet főnyeremény,szóval megtalálta zsolt a fáklyát.:)
Persze, hogy van ilyen! Miért zavar ez téged egyáltalán? Nekik úgy jó ennyi.
amíg meg nincs jobb addig az is elég ha külsőre szép, amíg nincs olyan aki belsőre is az. Jobb mint egyedül lenni. Normálisat pedig nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!