Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a kérdésem hogy hol próbálk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a kérdésem hogy hol próbálkozzak egy lánnyal összejönni?

Figyelt kérdés
17 f vagyok és hát lassan a idegeimre megy hogy amerre csak látok mindenütt csókolőznak meg ölelkeznek meg midnen és hogy a társasági körömben mindenkinek van párja :/ elégé szégyellem hogy én nem találok és nem tudom hogy kell és ebben kéne a segítség.
2013. ápr. 17. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon függ attól, hogy hogy nézel ki, sőt gyakorlatilag csak attól függ, de járj nyitott szemmel, figyeld a lányok jelzéseit, és merj kezdeményezni.
2013. ápr. 17. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Figyelem én de hát semi a neten megismertem még nyáron egy lányt és a barátnői mondták el mire figyejek azóta már megvolt egy szerelmi vallás egy lánynak a osztályomban és hát nemet kaptam megvolt egy másik akit megkérdeztem aki nem a osztályomból volt és nemet kaptam pedig elégé romantikus lélek vagyok de nem vagyok a legszebb sztem :/
2013. ápr. 17. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Férfi vagy, szóval sose vallj szerelmet azonnal a lánynak! Ez az egész egy játék, fogd fel úgy. Hívd el valahova a kiszemelted, de ne rohand le. Ha jól érzitek magatokat együtt, szervezz közös programokat, és néhány találkozó után, ha jól érzitek magatok egymás társaságában, próbáld megcsókolni. Ennyi. Ne bonyolítsd túl. A visszautasítás meg szükséges rossz ahhoz, hogy párt találj.
2013. ápr. 17. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
már 3 hónapja beszélgetem vele nevetetem jól elvoltunk meg minden és erre meg a barátnője megsúgta neki hogy tecik nekem és végül a Bn. je elmondta hogy arra vár hogy megkérdezem de hát :/ nem jött össze nem nagy kedvem van sok csalódásba botlani
2013. ápr. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!