Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak a fiúnál, mutassak ki valamit, vagy inkább hagyjam?
Nos! Ha a kiránduláson tényleg fogta a kezedet akkor mindenképp kérdez rá, hogy járnak -e mondjuk kérdezd meg, hogy : -Figyu, amikor kirándulni voltunk.. és.. megfogtad a kezemet.. akkor... azt te komolyan gondoltad? Vagy csak alkalmi helyzet voltam neked?
És ha erre mondjuk azt válaszolja, hogy komolyan gondolta akkor szerintem nyíltam kérdezz rá ! :) hogy ha tényleg komolyan gondolta akkor miért jár a barátnőddel ?
Legrosszabb esetben is csak annyi lesz, hogy furán fog nézni rrád ! :) Minden rendben lesz! Remélem tudtam segíteni :)
Figyelj, szerintem kérdezd meg szimplán, hogy ami facen van bejelölve kapcsinak, az tényleg úgyvan-e.
Ha csak baromkodásból van kirakva, akkor beszélj a barátnõddel(ha jóban vagytok annyira...) hogy neki tetszik-e és akar-e valamit a pasitól.
Ha nem akkor tied a terep. Írj rá sokat, beszélgessetek. Keresd a társaságát (de ne nyomulj túlságosan).
Óvatosan közeledj hozzá... elõbb utóbb ha minden jólmegy akkor kialakul. Nemtudok jobbat mondani:D
Elég egyértelmű szerintem. :/ Próbáld meg hanyagolni és lehet ekkor fog te rád igazán felfigyelni!
Én neked szurkolok! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!