Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén van esélyem lassan 15 évesen, egy lassan 19 évesnél?
Figyelt kérdés
Ja, még van egy apró gond, nem egy nyelven beszélünk. De tudnánk kommunikálni. Tudom hogy ez semmi, de többször rám köszönt már, meg mosolygott. Nagyon szívesen megismerném, illetve beszélgetnék vele, de ez nem rajtam múlik sajnos. Kíméljetek meg attól is hogy a kor nem számít. Azért számít.2013. máj. 13. 16:53
1/8 anonim válasza:
Rád köszönt? Vannak olyan népek, akiknél illik köszönni még az idegeneknek is, ha egymásra néznek véletlenül.
2/8 A kérdező kommentje:
Jólvan... akkor neked nem jelent semmit ha te így gondolod!:)
De nekem még jelethet.
2013. máj. 13. 16:58
3/8 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy neked mit jelent és valójában mit...
4/8 A kérdező kommentje:
Jó, egy árva szóval sem mondtam hogy jelentene valami jelentős dolgot!:)
2013. máj. 13. 17:18
5/8 anonim válasza:
nálam lenne,, de ha nem beszélnél angolul akkor csak dugás max :SS
f19
7/8 anonim válasza:
Én tavaly áprilisban lettem 15, márciusban jöttem össze az 1. barátommal, aki szeptemberben lett 19 :)
Majdnem 1 évig együtt voltunk, csak külföldre költözött, én meg ugye itthon tanulok tovább...
Már 3 hónapja szakítottunk, mert így jobb volt, de még mindig hiányzik :(
Szóval esélyed lehet, inkább a tanulás miatt lehetnek gondok..:S
8/8 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy ő most jött ide, mert ide szerződték, sportoló... és még itt lesz jó ideig
2013. máj. 13. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!