Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, lányok, kinek lenne olyan pasira szüksége, mint én?
Nincsenek olyan barátaim akikkel társaságba mennék. Egyszerűen nehezen nyílok meg, nem szoktam másokkal eljárni se bulizni(mondjuk azt nem is akarok), se koncertre, vagy iszogatni stb. De mégis szeretnék barátokat, csak valahogy rohadt nehéz elkezdeni.
Ami a barátoknál is jobban kell, az a szerelem. Eddig már jó pár lánnyal randiztam de semmi nem lett belőle eddig. Kaptam már olyan indokot, hogy "én túl jó lennék hozzá" ez pl. különösen elszomorított. Nem tudom egyáltalán kinél lenne esélyem. 23/F
Egyáltalán nem vagy reménytelen eset, csak tény, hogy a mai világban tényleg kicsit nehezebb számodra az ismerkedés, mivel a mai lányok többsége r*banc, a pasik meg macsók, és általában ezeket is keressük, még ha nem is valljuk be magunknak. (Tisztelet a kivételnek persze :) )
Őszintén szólva én sem nagyon ismerkedem már egy ideje, de ez főként a bizalmatlanságom miatt van.
Az meg, hogy túl jó vagy, borzalmas közhely...ha megtalálod magadnak a "jó" nőt, akkor a kedvéért sok "rossz" dologban is benne lennél, csak sok nő ezt nem várja ki. Szóval azért ne add fel.
20/N
Sok ilyen ember van, mint te. Ez még alapvetően nem akadály. Az viszont igaz, hogyha nem jársz sehova, és nincs baráti köröd, nagyon nehéz veled egykorú facér lányokat találni.
Az az egy-két elutasítás nem jelent semmit, ilyet bárki kaphat.
Próbálj meg tudatosan keresni, pl. a húgom az iwiw-en ismerte meg a barátját. Én is a neten a férjemet. Nem szégyen az.
Én alapvetően az emberek 99%-val közvetlen vagyok, de a barátkozás, tehát 1 szinttel feljebb lépés ált. gondot okoz. Talán azért, mert túlságosan is olyan barátot szeretnék aki hasonlít rám, és ez lehetetlen elvárás. Nehezen tudok közel engedni valakit magamhoz, mert talán félek hogy attól vmi gyökeres változás állna be az életemben. Igen, mondhatjuk, hogy antiszoc vagyok. Nem tudok természetesnek felfogni dolgokat ami másoknak az.
Viszont nyilván ha pl csajom lenne egyértelmű, hogy nem otthon ülnék vele egész nap, hanem kimozdulnánk, meg társaságban lennénk, csak nekem baromira nincs baráti köröm. Amire már 1000-szer gondoltam, hogy kipróbálok valami újat, sport, szakkör, ilyesmi és itt szerzek barátokat. Csak nem tudom, hogy 24 évesen hogy lehetne egy vadiúj baráti köröm, mikor jelenleg semmi ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!