Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, ti hisztek a társkeresőkben? Én nagyon erőltetettnek találom.
Nagyon korán elváltam, 25 évesen, és sokáig egyedül voltam. Voltak próbálkozások persze, rövidebb-hosszabb kapcsolatok, társkeresőt is próbáltam, de mindig csalódnom kellett. Általában nem azt kaptam, amit a pasi írt magáról. Ha pedig a külső passzolt, valami baj volt a fejével.
A párommal a munkahelyemen ismerkedtünk meg (pultos voltam akkor egy bárban). Ő is 3 élettársi viszony után már épp kezdte feladni. Próbálkozott társkeresőkön ismerkedni, neki is ugyan az a véleménye, mint nekem, hogy az emberek 99%-a az ilyen oldalakon hazudnak magukról.
7-es.. nem is hinnéd mennyi olyan pacák van az ilyen oldalon, akinek még párja is van.
Rövid történet: egy chat-en ismertük meg egymást, előadta a tökéletes pasit. Találkoztunk, bejöttünk egymásnak. 40 km-re laktunk egymástól, nem nagy táv. Hétvégén meglátogatott többször, mikor kiderült, hogy van egy lakótársa, egy csaj, akivel felezik az albit, de semmi komoly. Elhittem neki, hiszen hétvégén nálam is aludt (már később). Fél év után kiderült, hogy nem csak lakótárs a hölgy, és nagy veszekedések vannak. Megbocsájtottam. Már terveztük az összeköltözést, mikor szemét módon belenéztem a mail-jeibe, a levelezéseibe, és mit látok??? Új hölgyike van képben. Felfordult a gyomrom tőle, hogy ugyan az a duma, mint amivel engem vett le a lábamról. Ugyan az az üzenet, hogy: "I LOOOOVEEEEE YOUUUUUUUUUUUUU!" és a szivecskék. A vicc az, hogy már másfél éve együtt van azzal a macával, és szegény lány nem is sejti, hogy újabb hölgyike van a képben, mikor ő már alszik, a drágaság már skype-ol a másik csajszival, akinek a nick-je át van írva fiú névre. :))) Kutyából nem lesz szalonna, az ilyenek nem tudják abbahagyni a chat-es ismerkedést, mert izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!