Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a társkeresőkben?
Én csak Istenben hiszek:P
Nem ajánlom, anyám válás után társkeresőzött és egy olasz hapsit talált akivel igazából, kétlem h találkozhatna:P
Nem hiszek bennük, de fent vagyok társkeresőn.
Abban már nem hiszek, hogy ott mindenki társat keres. De találtam érdekes, értékes lányokat.
Nálam jobban működik a személyes ismerkedés.
Ott is lehet társat találni, én is ott találtam meg a barátnőmet, most már együtt élünk. Igaz, hogy kb a hatodik ember volt, az első öt nem volt az igazi, dehát, nem szabad feladni.
Szerintem egy esélyt meg kell adni, hiszen olyan emberrel is megismerkedhetsz, akivel amúgy az életviteled vagy lakóhelyed miatt egyébként nem találkoznál. Budapesten ez hatványozottan igaz, ha nem jársz két kerülettel odébb pl.
Hát nekem nagyon ok ismerősöm ott talált férjet.....de el is vált mind.....tényleg egy sem maradt "ilyen párral", most hogy belegondolok......
Az egyikük azt mondta mindig van oka , annak hogy valaki ilyen helyen keresgél, és mindig ki is derül ez az ok előbb utóbb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!