Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a társkeresőkben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából csak az érdekel, hogy szerintetek lehet ott igazán társat, párt találni magunknak? Szóval én most konkrétan a társkeresőkre gondolok, milyen tapasztalataitok vannak vele?
2011. máj. 3. 15:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
például olyan ok, hogy társkeresés? mintha a valóságban rohannak a jó emberkék az utcán.
2011. máj. 3. 15:45
 12/26 anonim ***** válasza:

Miért a társkeresőkön egymást érik a jó "kapások"?

Miért nem lehet úgy mint régen net és média nélkül megoldani a dolgot?

2011. máj. 3. 15:48
 13/26 A kérdező kommentje:
ez csak egy opció.. csak most az történt, hogy régen társkeresőztem, kb 3 éve, találkoztam is sok sráccal, de mindegyiknek meg volt a maga dilije. aztán egy oldalon (szóval semmi köze nincs társkereséshez) megismertem akkori barátomat, 2,5 évet voltunk együtt, kb fél éve szakítottunk és most mondom regizek megint, próba szerencse. Nem is nagyon használtam, persze beszélgettem több sráccal is, viszont egyel találkoztam is, és vele azóta is beszélünk, találkozgatunk és úgymond alakulnak a dolgok... Csak ez most olyan hihetetlen számomra, hogy "először" találkozok valakivel és klappolnak a dolgok!? :)
2011. máj. 3. 15:51
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy csak társkereső létezik, de hiba a társkeresőre fogni! A hiba bennünk van, mi okozzuk. A társkereső vagy a net egy kapcsolat ami közvetít. Nem tudom tanultál nyelvtant? Ha a neten valaki talál egy perverzt az a valóságban is perverz lesz! Azt meg hogy most valaki kijelentse, hogy "járunk" azt találkozás követi vagyis élőben személyesen. Értem? Kapcsolat felvételt hibáztatni butaság.
2011. máj. 3. 15:54
 15/26 anonim ***** válasza:

nekem anyukám társkeresőzött a válás után (és nem vagyok kíváncsi az anyád mekkora rib.nc kezdetű kommentekre köszi), és sok-sok balf.sz után most révbe ért. de nem első próbálkozásra. aminek többek között az lehet az oka, hogy ő nem a fiatal 18-30-as korosztályban keresgélt, hanem a 45+-ban, és ott egészen más a helyzet.

több, mint egy éve szakítottam az exemmel, és hamar túltettem magam a dolgon, mert nem szerettem. viszont tavasz volt, és pasizhatnékom volt, de sajnos egyre kevésbé hittem az elmegyek buliba és majd lesz valami dologban. nem konkrétan azért mentem, h ismerkedjek, mert akkor senkinek sem jön össze, megérzik az elkeseredett szagot, de a 90% mata részeg volt, a maradék 10% meg a bnőjével jött.

regisztráltam, és jöttek is a levelek. az első és egyben utolsó randim azzal a sráccal volt, akivel mai napig együtt is vagyok. ez egy sikersztori.

lehetne. de sajnos itt jönnek a hátulütők. a társkeresőn nagyon könnyen bele lehet esni a bőség zavarába. a normális életben megismerkedsz vkivel, nagy nehezen eljutsz vkivel a randiig, aztán vagy lesz vmi, vagy nem. de társkeresőn nem, mert ott egy kattintással 10 randit is le tudsz szervezni, 10 olyan emberrel, akik bejönnek. és hiába tetszik meg vki az első randin (akivel társkereső nélkül valsz folytatnád a második randiig és így tovább), passzolod, mert ott a 2., aztán a 3. meg azért a 4.et sem kéne kihagyni... és így lehet frankón elmenni amellett, ami igazán jó lenne. és nagyon sok embertől hallottam vissza, hogy nem hívta el újra a csajt, pedig tetszett stb, de a bőség zavara miatt nem tudta megállni, hogy egy másikkal el ne menjen. és sajnos a barátom is hasonlóba esett bele. szeretett engem nagyon, és jó is volt velem, de nem tudott leállni a társkeresőzéssel mellettem, rutinná, sporttá vált nála a levelezés. szakítottam is vele emiatt, és külön is voltunk 2 hónapig, mert ultimátumot adtam: vagy én, vagy a csajozós élet. aztán újra összejöttünk, és azóta leállt vele, de nem kívánom senkinek azt az érzést, amit én átéltem ezek miatt...

2011. máj. 3. 16:05
 16/26 A kérdező kommentje:
Kedves 16:05! Hát vannak hasonló félelmeim.. Velem az történt, hogy ahogy már említettem a sráccal azóta is talizgatunk, dumálunk mindennap... Nem mondjuk még, hogy kapcsolat, de fogjuk egymás kezét, csók van leginkább végén, tiszta romantika. De tényleg idillbe illő az egész... Csak annyi volt, hogy miután mi taliztunk először, két nappal később találkozott még egy másik csajjal (akivel már előre levolt beszélve, állítása szerint), én azóta is b*szogatom vele, ami eléggé rosszul esik neki. Gondolod, hogy ez tényleg lehetséges, hogy egyszeri alkalom volt? Tied hogy bukott le?
2011. máj. 3. 16:22
 17/26 anonim ***** válasza:
Azt el kell fogadni, hogy mindenki egyszerre több vasat tart a társkereső tűzébe. Én sem mondanék le egy randit, mert valakivel az első jól sikerült. A második után már elgondolkoznék rajta.
2011. máj. 3. 16:33
 18/26 anonim ***** válasza:
Nehezen működik egy társkereső, ha a hülye csajok nem válaszolnak 1 levélre se ...
2011. máj. 3. 16:34
 19/26 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok!

úgy bukott le, hogy még az ismerkedési fázisban tartottunk, de már mindketten komolyan éreztük, hogy ez nem szimpla ismerkedés. szóval nekem magától értetődött, hogy nem megyek fel a társkeresőre, hiszen úgy éreztem, megtaláltam, amit keresek. aztán egyik nap hívott a barátnőm, aki szintén ugyanoda regelt. és mondta, h kapott egy levelet egy gyanúsan olyan alaktól, amilyennek én lefestettem a barátomat. felolvasta a levelet, és ugyanaz a sablon levél volt, amit ugye az elején mindenki első levélként küldözget. lehidaltam. azt hittem, nála nem téma, hogy még ismerkedik. közben persze neki is volt egy randija, ezt csak később mondta el, de ugyanez az indok: már előttem le volt beszélve, és úgy, h velem még nem is találkozott, nem fogja lemondani.

ezután az esett után ki akartam dobni, menj te a francba akkor, csá, mit hülyítesz itt engem. de könyörgött, hogy ne ne, nem gondolta komolyan. és napokig tepert, úgy h nem válaszoltam neki semmire. és valahol éreztem, hogy szeret, meg hát úgy voltam vele, hogy ha tényleg nem akarna semmit tőlem, akkor rég továbblépett volna, hiszen egy kattintás=10 másik randi. gondoltam adok még egy esélyt, de kikötöttem, hogy nincs több társkereső. én persze nem töröltem le magam, minden nap néztem, és tényleg nem is lépett be.

DE! támadt egy ötletem, és gondoltam végigkutatom az összes társkeresős adatbázist, hogy vajon még hol lehet fenn. kapásból 5. és mindenhol aktívan vagy aznap, vagy előző nap volt az utolsó belépés. számon kértem, hogy utolsó szó jogán magyarázza el, mi a f.sz van. természetesen jött, h bőség zavara, és nem randizott senkivel, csak nem tudta megállni, h ha jön egy levél, akkor ne válaszoljon rá. fantasztikus. megígérte, h többet nem lép be, illetve ha belép, akkor csak elolvassa a leveleket, de nem válaszol rájuk (merthogy ő nem akar semmit, csak ingerli, hogy ott egy levél, ami nincs kibontva, érdekli). de kamuból regeltem és írtam neki, és olyan mint egy amcsi forgatókönyv, ki lehet találni, mi jött ezután, természetesen válaszolt, benne van a randiban. aztán mondtam neki, hogy szevasz.

ezután voltunk külön 2 hónapig, de elég sokat komolyodott ez idő alatt, és rájött, hogy hagyja a fenébe a bőséget, mert én kellek neki. azóta is teszteltem titokban párszor, de mindenhonnan letörölte magát, ahonnan meg véletlenül nem, oda be sem lépett, leveleket el sem olvasta.

tudom, kicsit úgy hangzik, hogy ha ilyen segg volt, akkor mit eszek rajta, de ezek a negatív oldalai voltak a dolognak, a pozitívakat most nem írtam le, mert nem az a téma.

2011. máj. 3. 16:38
 20/26 anonim ***** válasza:
vagyis 16:05ös voltam, akkor még utolsó :D
2011. máj. 3. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!