Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a társkeresőkben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából csak az érdekel, hogy szerintetek lehet ott igazán társat, párt találni magunknak? Szóval én most konkrétan a társkeresőkre gondolok, milyen tapasztalataitok vannak vele?
2011. máj. 3. 15:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

16:05, nagyon örülök a te sikersztoridnak! :) Komolyan, minél több emberrel oszd ezt meg, mert tanulságos, legalábbis nekem nagyon. :) És tényleg nagyon-nagyon örülök, hogy mindezek ellenére, most már egyenesben és boldogan vagytok együtt. :) Persze, ez nem jelenti azt, hogy minden pasi ilyen, aki társkeresőzik -legalább is remélem. Az éremnek mindig két oldala van.

Köszönöm, hogy megosztottad és nem sajnáltad rá az időt, hogy leírd! Sok boldogságot. Még egy kérdés: megkérdezhetem hány éves vagy? :)

2011. máj. 3. 17:31
 22/26 anonim ***** válasza:
hát igazán nincs mit:) persze, nem minden pasi ilyen, ahány ember, annyi féle hozzáállás. ő sem így állt hozzá ehhez, amikor elkezdett társkeresőzni, csak hát vele ugyanaz történt, amit velem is tett, és ennek hatására váltott át erre a stratégiára. ráállt egy lányra, levelek, randi, elment erre 1-2 hónap, majd a lány egyszercsak eltűnt, és nem tudta megmagyarázni, hogy miért is ne legyen folytatás. a lányok is beleestek a bőség zavarába. aztán barátom ezt megelégelte, és akkortól kezdett el ő is baromi sok vasat tartani a tűzben, csak hát sajnos nehéz volt leállni, és én ittam meg a levét. most sem tökéletes a kapcsolat, mert most már sajnos iszonyat bizalmatlan és féltékeny vagyok, holott alapvetően nem vagyok ilyen ember. de igyekszem túllépni ezen, és ő is bizonyít. és mivel szeretjük egymást, szerintem mindent képesek leszünk így átvészelni! én 21 vagyok, ő 30.
2011. máj. 3. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem tudok ismerkedni társkeresőn, nem tudok frappánsan fogalmazni és ha már az első levél után esélyt sem adnak nekem, akkor hajamra kenhetem az egészet.
2011. máj. 4. 12:07
 24/26 anonim válasza:
Én is ott találtam rá a páromra, ő az első barátom, és lassan 4 és fél éve vagyunk együtt. Sokan kamuznak a társkeren, mert ugyebár bármit írsz,senki se tudja kinyomozni,hogy igaz-e vagy sem. Szóval szerintem - a személyes sikertörténetem ellenére is- nehéz normálisat találni, de ne add fel. :) L/21
2011. szept. 20. 12:47
 25/26 anonim ***** válasza:

Aki ott talált férjet, az mind el is vált. És ennek a társkereső az oka? Marhaság!!! Egy bizonyos kor felett tényleg egyre nehezebb normális társat találni, legyen az társkeresőn, vagy bárhol máshol. Ezt hülyeség a társkeresőre fogni. És egyébként csak az 1. randi fura, ha eljuttok a másodikig, az már egy normál randi. Ha egy buliban ismersz meg valakit, akivel sötétben találkoztok, esetleg ittasan, és az üvöltő zene mellett kommunikálni sem tudtok normálisan, az mennyivel jobb?!

Igaz, én 8 éve ismertem meg a férjem társkeresőn, de még mindig együtt vagyunk.

2011. szept. 20. 19:02
 26/26 anonim ***** válasza:

fél évet töltöttem társkeresőn mire megismertem ott a férjemet. nagyon boldogok vagyunk azóta is.

nem a társkereső az oka annak ha valaki elválik. hanem a 2 ember akik a kapcsolatban vannak.

a környezetemben is van ilyen. barátnőm és a vőlegénye társkeresőn jöttek össze, és ennek már 5 éve.. nagyon jól megvannak.

én is sokat csalódtam, míg rámtalált az a pasi akit szinte nekem találtak ki:D de komolyan. annyira összeillünk.

szerencse kérdése leginkább szerintem. és hogy nem kell görcsölni.

25/N

2011. dec. 17. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!