Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a társkeresőkben?
16:05, nagyon örülök a te sikersztoridnak! :) Komolyan, minél több emberrel oszd ezt meg, mert tanulságos, legalábbis nekem nagyon. :) És tényleg nagyon-nagyon örülök, hogy mindezek ellenére, most már egyenesben és boldogan vagytok együtt. :) Persze, ez nem jelenti azt, hogy minden pasi ilyen, aki társkeresőzik -legalább is remélem. Az éremnek mindig két oldala van.
Köszönöm, hogy megosztottad és nem sajnáltad rá az időt, hogy leírd! Sok boldogságot. Még egy kérdés: megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Aki ott talált férjet, az mind el is vált. És ennek a társkereső az oka? Marhaság!!! Egy bizonyos kor felett tényleg egyre nehezebb normális társat találni, legyen az társkeresőn, vagy bárhol máshol. Ezt hülyeség a társkeresőre fogni. És egyébként csak az 1. randi fura, ha eljuttok a másodikig, az már egy normál randi. Ha egy buliban ismersz meg valakit, akivel sötétben találkoztok, esetleg ittasan, és az üvöltő zene mellett kommunikálni sem tudtok normálisan, az mennyivel jobb?!
Igaz, én 8 éve ismertem meg a férjem társkeresőn, de még mindig együtt vagyunk.
fél évet töltöttem társkeresőn mire megismertem ott a férjemet. nagyon boldogok vagyunk azóta is.
nem a társkereső az oka annak ha valaki elválik. hanem a 2 ember akik a kapcsolatban vannak.
a környezetemben is van ilyen. barátnőm és a vőlegénye társkeresőn jöttek össze, és ennek már 5 éve.. nagyon jól megvannak.
én is sokat csalódtam, míg rámtalált az a pasi akit szinte nekem találtak ki:D de komolyan. annyira összeillünk.
szerencse kérdése leginkább szerintem. és hogy nem kell görcsölni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!