Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őszintén, ti hisztek a társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, ti hisztek a társkeresőkben? Én nagyon erőltetettnek találom.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es: sajnálom, ez tényleg elég gáz egy sztori. Amúgy több ilyen esetről hallottam már, de pl. Édesanyám és az egyik tesóm is netes társkeresőn talált párt, és az 5, ill. 3 éve együtt vannak. Mondjuk lehet az is számít, hogy más korosztály. Hozzám aki korban jó lenne (mondjuk 28-35 között képzelem el) elég necces, simán lehet, hogy már van rég kapcsolata, csak közben vágyik egy kis izgire.
2013. ápr. 30. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze nem lehet mindenkit egy zsákba dobni, de aki társkeresőre vetemedik, az legyen felkészülve rá, hogy ilyen is van, és a tűt kell megtalálni a szénakazalban :)
2013. ápr. 30. 14:10
 13/13 anonim ***** válasza:
A 6-os hozzászólónál van az igazság! Ez így van! Én is fent vagyok már 2007-8 óta de semmi! A nők még válaszra sem méltatják az embert! Aki meg válaszol az vagy elutasítás vagy bunkó!
2013. máj. 1. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!