Dongsongie kérdése:
Van olyan meleg/leszbikus akinek szüksége lenne valakire akivel beszélgethet rendesen? Őszintén?
Figyelt kérdés
Én egy leszbikus lány vagyok,és vannak is barátaim, de olyan nem sok, aki igazán meg is érthet. Van egy csodás kapcsolatom, de néha nem olyan könnyű elviselni az életet. Tudom, hogy vannak mások, akiknek talán még rosszabb (biztosan van) vagy jobb akár. Csak hallani szeretném... ^_^" Egyszerűen barátkozás szempontjából ismerkedés szinten.2012. okt. 31. 17:09
1/20 anonim válasza:
Heterokkal nem beszélgetsz? :) Anonim szinten szívesen beszélgetek. (se kor, se nem) Ha gondolod írj! :D
2/20 feketeangyal válasza:
Szia!én szivesen beszélgetek ha gondolod:-)
3/20 anonim válasza:
feketeangyal: Te új vagy itt gyk-n? Még nem láttalak xĐ :D
4/20 feketeangyal válasza:
igen...én uj vagyok annyira hogy magam sem tudom hogy keveredtem ide,de vagyok:-)
5/20 anonim válasza:
Gondoltam...
Légy üdvözölve az oldalon! :)
6/20 feketeangyal válasza:
köszönöm:-) még barátkozom mi hogyan megy itt de majdcsak belejövök
7/20 anonim válasza:
Sehol senki? :D
Mondjuk még az is csoda, hogy nem törölték a kérdést...
Am kérdező! Hány éves vagy? :)
8/20 anonim válasza:
En szivesen csak irj egy kort!:)
9/20 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek, ismerkedek én is, bár én már inkább kapcsolatot szeretnék... De ettől függetlenül nekem nyugodtan írhatsz, Kérdező! :) Meg persze bárki más, aki ismerkedni szeretne! :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!