Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, lányok, kinek lenne olyan pasira szüksége, mint én?
Nincsenek olyan barátaim akikkel társaságba mennék. Egyszerűen nehezen nyílok meg, nem szoktam másokkal eljárni se bulizni(mondjuk azt nem is akarok), se koncertre, vagy iszogatni stb. De mégis szeretnék barátokat, csak valahogy rohadt nehéz elkezdeni.
Ami a barátoknál is jobban kell, az a szerelem. Eddig már jó pár lánnyal randiztam de semmi nem lett belőle eddig. Kaptam már olyan indokot, hogy "én túl jó lennék hozzá" ez pl. különösen elszomorított. Nem tudom egyáltalán kinél lenne esélyem. 23/F
Túl jó lennél hozzá = egy papucsnak tart. Ha csak párszor találkoztatok ennyit vonhatott le a felületes ismeretség alapján. Szerintem.
Én amúgy bírnálak, és ennyi minimális infó alapján értelmesnek tartalak, normálisnak, érdekesnek. De nyilván az egyén megítélése szubjektív.
A barátom is hasonló típus egyébként. Egy MMORPG-n keresztül ismerkedtünk meg. Ő is kocka, én is; plusz eltérő mértékben, de mindketten antiszociálisak is vagyunk.
Meg tudom érteni, ha legszívesebben olyan emberekkel ismerkednél, mint amilyen Te magad is vagy. Én társaságban pl. van, hogy csak ülök és figyelek. Mit mondanak az emberek, mire mit reagálnak, ilyeneket, és nem érzem szükségét, hogy beleszóljak a témába.
Új baráti köröd akkor is kialakulhat, ha pl. új munkahelyre kerülsz. Ha 35 évesen váltasz, akkor 35 évesen alakul ki. Ez a dolog szerintem kortól független.
A gitározás pedig rohadt jó dolog. Plusz így az írásod alapján egy mélyebb egyéniségnek tűnsz, és szerintem ez is tök jó.
Nem tudom már mit írjak! :D Ne add fel, legyél türelemmel, ha jön az a bizonyos lány, akkor tudni fogod, hogy Ő az. És tuti jönni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!