Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időre van szüksége egy lánynak arra, hogy szakítás után tudjunk beszélni?
Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel, én úgygondolom át kéne még beszélni a dolgokat. Azt mondta, hogy időre van szüksége. Ez mégis mit jelent? Gondolom nem lehet hónapokig húzni ezt a dolgot. Ha két hét múlva felveszem vele a kapcsolatot, akkor az elegendő idő?2013. ápr. 25. 17:32
1/5 anonim válasza:
Sztem igen...addigra kicsit lenyugszik
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, énis így gondolom. Talán nekem is időre van szükségem...
2013. ápr. 25. 17:35
3/5 anonim válasza:
2 hét után már lenyugszik. Biztos lehetsz benne, már nyugodt fejjel meg tudjátok majd beszélni, úgy, hogy senki sem ideges. Csak keresd fel őt, kérj tőle lehetőséget a találkozásra és keress egy megfelelő helyet, ahol nyugodtan, kettesben át tudjátok beszélni. Ha szeretett, belemegy. Egyébként szakításkor nem beszélted meg vele, miért akarod abbahagyni? Vagy szereted még?
4/5 anonim válasza:
Egy szakitás után mi a francot kell még átbeszélni??
Hogy mégegyszer kidobhasd?? Ha nem fogadod vissza ne szórakozz szegénnyel, biztos teljesen kivan. Az én barátom is ezt csinálta és nagyon megutáltam miatta. Ha nem akar visszafogadni na hivogasson, hogy beszéljünk mert MÁR NINCS MIRŐL. Csak megneheziti, hogy elfelejtsme.
Nyugodtan lehet hónapokig húzni, mivel most külön vagytok a legjobb lenne fél év múlva megbeszélni de addigra már nem lesz mit. Ha szakitottál vele hagyd békén!!
5/5 anonim válasza:
Az időt kérek azt jelenti túl akar lépni rajtad és a fájdalom végre. Szerintem hagyd békén. Ha nem fogadod vissza, ne beszélgessetek csak nehezebb lesz. Hagyd, hogy elfelejtsen hisz te döntöttél így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!