Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Barátommal 4 hónapja voltunk együtt. Ma beszéltünk facebookon ,hogy nem tudunk találkozni.. és én meg kicsit bevágtam a durcát mert inkább a barátait választotta a napokba mint ,hogy velem legyen. Erre teljesen felháborodottan mondta ,hogy legyen vége a kapcsolatunknak, mert neki szabad tér kell, meg a barátaival akar lenni. Mondtam neki ,hogy átmegyek hozzá beszéljük meg. Erre az volt a válasza "ha ide jössz elküldelek". Előtte mindig mindent megbeszéltünk, mondtam neki ha baj van szóljon és próbálok változtatni ha túlságosan főnökösködök felette. Megértettem volna...de erre inkább kirakott. Ha hívom nem veszi fel a telefont, azt mondta felejtsem el ő nem akar már semmit. Nem tud hosszú párkapcsolatban lenni. Nektek mi a véleményetek?2013. ápr. 24. 17:50
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint mi esélytelen?
2013. ápr. 24. 17:53
3/5 anonim válasza:
1. Bunkó a pasi.
2. Felejtsd el, a saját érdekedben. Nem érdemel meg.
4/5 mmano88 válasza:
Ne hívogasd, ne keresd, ne mássz utána most. Bár én nő vagyok, de engem kiakasztanál ezzel, hogy most hívogatod, meg át akarsz menni hozzá.
Ha keres még talán van esély..
5/5 anonim válasza:
Ez a kapcsolatszerű valami...
Nem kell mindig okokat keresni, ennyit számítottál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!