Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha ő szakított velem akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ő szakított velem akkor miért zavarja, hogy én is találtam mást?

Figyelt kérdés
A barátnőm 2 év után kidobott egy másik pasi miatt. Ez kb úgy történt, hogy szakított velem, másnap már az új palival volt, szerintem amikor együtt voltunk már akkor is kavarhattak a vége felé. Az elején eléggé összetörtem, főleg azért is mert össze-össze futottam az exxel (kisvárosban lakunk, aki erőltette, hogy maradjunk barátok stb. Aztán amikor megismertem egy új lányt akkor jobban lettem, úgy érzem ezzel az új csajjal is megvan a közös hang. Egyszer vele sétáltam kézenfogva, meg is csókoltam és a csók után vettem észre, hogy a volt csajom néz minket az utca túloldarálól. Oda akartam menni köszönni - elvégre ő mindig mondta, hogy maradjunk barátok - de amikor elindultam felé akkor bemutatott nekem egy nemzetközi "k*pd be a f*szt" jelet és elviharzott. Miért csinálta ezt, fel nem tudom fogni.

2013. ápr. 23. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem irigységből. Minden bizonnyal nem jött össze neki az új hapsival úgy, ahogy gondolta, és hogy látta, hogy boldog vagy irigy lett. szerintem ennyi. de a nők furák ne is próbáld megérteni őket, csak az ökölszabályokat tartsd be a többin agyalni felesleges és értelmetlen:D
2013. ápr. 23. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert egy h*lye, egoista p*csa. Már elnézést..

Azt hitte nem teszed túl magad ilyen hamar rajta, úgy gondolta, hogy majd körüludvarolod és könyörögsz neki, hogy fogadjon vissza..Csak hát ez nem jött össze neki:)

Én örülök, hogy lett új, értelmesebb barátnőd, a régi nem érdemelt meg!

22L

2013. ápr. 23. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálta ezt, mert szerette a biztonságérzetet, hogy ha mégse jön neki össze akkor téged még mindig visszafogadhat. Mikor látta, hogy felégtek a hidak mögötte, az szarul érintette és így mutatta ki. Elég bunkón.

Illetve vannak olyan embertársaink, aki még akkor is a tulajdonuknak érzik a másikat, miután elhejították. Egy ilyen szituációt pedig veszteségként élnek meg.

Vagy az is lehet, nem neked mutatott be, hanem a lánynak, mert volt vele valami baja korábbról.

2013. ápr. 23. 10:33
 4/7 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Helyes, most eszi az ideg. Megérdemelte. Az új pasi biztos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és idegesíti, hogy neked meg összejött a dolog.

26F

2013. ápr. 23. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Hajrá!!! :-))) Sok boldogságot! Az ex meg pukkadjon meg :D
2013. ápr. 23. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is kellettél volna még a hiúsága legyezgetésére.
2013. ápr. 23. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:

irigység, egyértelmű szerintem. valószínűleg nem jött be a srác neki mégsem, és rossz neki hogy te meg boldog vagy.

annó miután az egyik exem otthagyott, hosszabb ideig nem is találkoztunk. nem akarta hogy barátok maradjunk.

aztán véletlenül 2 év után összefutottunk egy vonatállomáson. ő jött oda hozzám. én észre se vettem. beszélgetést kezdeményezett. a harmadik kérdése máris az volt hogy szingli vagyok e. én pedig mondtam hogy nem. 1 hónap múlva férjhez megyek.

ezen teljesen kiakadt. nagyon látszott rajta. mondogatta hogy gyorsan túlléptem rajta. mivel fél évvel utána már összejöttem (azóta már férjemmel). és hogy azt hitte még gyászolom a kapcsolatunkat. amúgy csak 1 hónap volt. ezen nem tudom mit kéne annyira gyászolni.

szóval irigy volt mert neki azóta se lett senkije amióta velem volt.

ilyenek az exek.

27/N

2013. ápr. 23. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!