Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltok egy olyan pasihoz aki részben azért szakított a barátnőjével mert az nem "eszik" és nem "iszik? "

Figyelt kérdés

Duci voltam régebben amit nagyon utáltam,pár hónap alatt megszabadultam a feleslegemtől. kb 1 évre rá jöttem össze az exemmel. rátaláltam a reformkonyhára, a mozgásra. ő egy kicsit testesebb mackósabb alkat volt, de diétázott ő is (nem evett annyit mint régebben és sportolt). Szerette az anyja főztjét a magyaros zsíros kajákat, az alkoholt, az édességet..szóval szeretett enni-inni.

Én meg nem ittam alkoholt, illetve nem iszom...nem érzem szükségét. Ha nem akartam vele enni már "koplaltam", már piszkált, mindegy volt, hogy ki előtt voltunk( barátok, szülők, testvérek...)

Szerinte keveset ettem, ezért mindig próbált kicsit többet tenni a tányéromra,( súlyra kb másfélszer akkora volt mint én)

Édességet sem eszem, ha anyáméknál voltunk és sütit sütött ( anyámék elfogadnak és támogatnak) Ő, aki se nem sütött, se nem kínált, szólt rám hogy miért nem eszek. Ha együtt ettünk( TEHÁt látott enni) és volt natúr hús meg rántott hús, és natúr húst ettem, akkor direkt könyörgött hogy egyek egy szelet rántott húst. Egyszer megkérdezte , hogy mi lenne velem, ha egyszer elvinne egy igazi magyaros "nagyzabálásra" ahol pálinkával koccintanak, és ahol "rendesen" kell enni.

Egyszer kifakadt hogy ő egy olyan nőt akar, akivel lehet nagyokat enni, és be lehet ülni egy sörre.

Nem ő az egyetlen aki emiatt kritizált, de pont a párjától nem várná ezt az ember..szerintem.

vagy neki volt igaza ? de milyen párkapcsolat ahol már olyanban is át akarják formálni a másikat, hogy az mit eszik és mit iszik?

#alkohol #konfliktus #étkezési szokás #reformkonyha vs magyaros konhya
2013. ápr. 19. 06:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért panaszkodsz itt, mikor teljesen egyértelmű, hogy ti két külön világ vagytok és semmi de semmi közötök egymáshoz. Egy normális kapcsolat nem ilyen. Egyszerűen észre kéne venned, hogy nincs semmi keresnivalód ez mellett a férfi mellett.
2013. ápr. 19. 06:16
 2/18 A kérdező kommentje:
de bocsi, ha én valakivel nem passzolok, azt kulturáltan is meg lehet beszélni...ha te szereted a húst a másik meg vegetáriánus akkor nem fogsz neki baconbe tekert csirkét csinálni...(szerintem ez nem olyan indok ami miatt szakítani kéne...sztem vannak nálam ezerszer hisztisebb, elviselhetetlenebb, önzőbb nők is..)
2013. ápr. 19. 06:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha i9lyen piszlicsáré dologból ekkora feneket keritesz és itt sirsz rísz, akkor szerinted, hogy tudnál megállni mellette sokkal keményebb dolgokba? Sehogy. Csak időpocsékolás amit ti egymással tesztek. Érzelem(valódi) meg ti kettötők között nincs, az irásod alapján.
2013. ápr. 19. 06:40
 4/18 A kérdező kommentje:

csak részemről vagy részéről sem tapasztalsz érzelmeket az írásom alapján?

mert nem akarom bűnbaknak beállítani. én sem vagyok tökéletes.

2013. ápr. 19. 06:44
 5/18 anonim ***** válasza:
4 Egyikötökéről sem.
2013. ápr. 19. 06:48
 6/18 anonim ***** válasza:
Ez a fiú nem fogad el téged olyannak, amilyen vagy! És sajnos innentől kezdve nyitott a kérdés hogy valóban szeret-e téged. Tudom hogy nem ezt szeretted volna hallani, de szerintem keress egy olyan srácot, aki támogat a döntéseidben és nem hátrál ill. visszahúz!
2013. ápr. 19. 07:25
 7/18 anonim ***** válasza:
A leírásodból tényleg az jön le, hogy nem egy felé visz az utatok, túl különbözőek vagytok.
2013. ápr. 19. 08:02
 8/18 anonim ***** válasza:

Ez cseppet sem piszlicsáré dolog. Nem egy tőről fakadtatok, ez van. Én sem érezném jól magam egy nővel, akivel nem tudok koccintani - bár a reformkonyhát egyre jobban propagálom magam is. Ellenben senkit sem kritizálnék azért, mert nem iszik, nem is akarnám átformálni.

A pasid igazi konzervatív, szűklátókörű, magyarkonyha-náci. Én borzasztóan szeretem a hagyományos magyar konyhát, de egyszerűen kiborít, amikor ülnek az ilyen arcok egy családi ebéden:

- Lacikám, kérsz e salátát

- he, Ilikém, zőccség van otthon is, húst adjá' he, ne nyúlnak valót!

Majd ezek után elsüt pár viccet a nyúlkajáról, meg a b*zikról, akik eszik. A következő téma általában pedig a köcsög orvosok, a magas koleszterin/vérnyomás, a tavalyi szívműtét és a fulladás. Agyf*szt kapok ilyenkor. Én is ilyen közegben nőttem fel, ilyen a szám íze is, kölyökkoromban kolbászt ettem szalonnával, ettől még nem húzok le más dolgokat (sőt).

2013. ápr. 19. 08:46
 9/18 anonim ***** válasza:

nézd mindenki úgy fogyózik, ahogy akar

viszont sok fiúnak ez nem is fog tetszeni, ezt csak látom, szóval olyan fiút keressél, aki így étkezik, mint Te

2013. ápr. 19. 08:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Szia, én is hasonlóan élek, mint te és soha egyik partneremet sem zavarta. Mikor megismerkedtem velük, akkor is ilyen voltam. Szerintem nem normális, ahogy a párod áll ehhez és igazad van, hogy zavar. Két különböző ember igenis el tud élni egymás mellett, ha különböznek akkor is. Csak tenni kell érte. Ez az egész az elfogadásról szól, ha téged nem zavar, hogy ő hogyan él, őt miért zavarja, hogy te hogyan élsz? Szerintem, amíg nem korlátozod ezen nem normális kiborulnia.
2013. ápr. 19. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!