Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapig jártam egy lánnyal, majd szakított velem, de azóta is keres, miért?
Amikor szakított velem, arra hivatkozott, hogy van egy másik srác, aki picit jobban illik hozzá, de "nehezen tud dönteni". Végül engem ejtett és a másik sráccal jött össze.
Azóta sok-sok hónap telt el, de most is írt egy emailt, ilyen érdeklődés, hogy gondol rám és mi van velem, hogy megy a suli meg ilyenek.
Lehet csak kedvesség, de engem ezzel nagyon durván kínoz, mert én szerettem őt.
Miért keres fel újra és újra?
ne akarj neki keresztbe tenni . úgy értem ne akard féltékennyé tenni meg ilyenek mert ez egy idővel durvulhat és csak magadnak csinálsz vele rosszat. tapasztalat.
amit a legjobb csinálni face-n vagy ahol írogat tiltod és ha rád ir vagy utcán össze futtok, és rád köszön akkor annyit mondj: "bocs ismerjük egymást ? "
de csak ha tényleg el akarod felejteni..
amúgy szerintem vagy azért írt neked mert lehet zavarja hogy nem nagyon keresed mostanában , de lehet az is amit az előttem lévők írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!