Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 7 hónapig voltunk együt de szakított velem..Mit tegyek?
a barátnőmmel 7 hónapig voltunk együt de szakított velem meg tudom érteni mert én vagyok a hibás sok rosszat tettem ellene de ő monta hogy egyszer megcsalt és én hallottam hogy előte is megcsalt már de azt mondta nem igaz mindegyiket le tagadta és azt hiszi hogy én vagyok a hibás elhordott engem mindenek meg alázott amit meg is értek én már lelkilek ott tartok hogy vége...hazugnak tart engem de én amíg élek szeretni fogom
de őt útál az én lelkiálpotom ott tart hogy a kezem szét van vágva és stb... pszichológus nem tud segíteni jah és válófélben vannak a szüleim szóval totálisan ros zaz életem valaki mondja meg mt csináljak!
Ő csalt meg és még ő hord el mindennek??
Örülj, hogy megszabadulsz tőle!
És hogy mit tegyél? Tanulj meg írni pl.
Szia!
a szüleiddel kezdeném! Valószínűleg azárt válnak, mert nem jönnek ki egymással. Ezt nézd úgy, hogy inkább jobb, ha elválnak, mintha nyúzzák egymás életét még X éven keresztül. Attól, hogy elválnak, még mindketten ugyanúgy szeretnek Téged, mert a gyerekük vagy. nagyon sok házaspár elválik mostanában sajnos, remélem ők nem rajtad töltik ki a keserűségüket. Szóval nyugi, ha ennyire nem volt jó a házasságuk, talán jobb is, hogy elválnak, mindkettőnek van még esélye egy boldogabb életre egy másik társsal.
a barátnőddel kapcsolatban: azért viselkedtél úgy vele, hogy saját bevallásod szerint is megérdemelted azt ahogy bánt veled.... De miért viselkedtél vele úgy? A szüleid válása miatt? Ha nem, akkor itt az ideje elgondolkodni azon, hogy mit kellene másképpen csinálni. Tudom, hogy ilyenkor nehéz elfogadni amikor valaki azt mondja: majd lesz egy következő lány. Nekem is mondták párszor, de akkor nem tudtam elképzelni. De lett. És neked is lesz! Csak legyél észnél, és ne kövesd el vele szemben ugyanazokat a disznóságokat, amit ezzel a lánnyal tettél. Ha nincs is remény a békülésre, akkor is korrekt lenne bocsánatot kérni tőle. Aztán ki tudja, ha látja, hogy megváltoztál és ezt komolyan is gondolod, még az is elképzelhető, hogy egyszer megbocsájt Neked!
A Te életedet te alakítod! Olvasd a Vonzás törvény c. könyvet, mindenféle szempontból hasznos!
fel a fejjel, szép az élet, csak néha sötétnek látjuk!
Bolond gyerek!
Ne vagdosd magad, nem ér meg ennyit a csaj, főleg ha megcsalt.Ilyen lány aki nem tud hűséges lenni az nem érdemel meg egy normális férfit sem.
Felejtsd el, örülj neki hogy megszabadultál tőle, és keress más lányt :) éld az életed, a szüleid válásába meg nem tudsz beleszólni.
Nagyon sajnálom a helyzetedet és megértelek, de ilyet ne csinálj, keress másik lányt!!!!!
Sok sikert!
Zeusz
hát kerestem elég jól elvoltunk azzala lányal és beszélt vele a ex barátnőm megalázot nagyon pláne intim dolgokal
véletlenül egy hónapal montam töbet a lánynak és az exem beszélt vele és annál a lánynál is be álítot engem, egy hazugnak jah és a hibáim azok voltak hogy néhány napra szeretem volna egyedül lenni és ez neki rosszul eset
ezért is balhé volt és folyton kötekedet velem az exem meg még anyi hibám volt hogy csendes vagyok és nem szeretek beszélni meg visszahúzódo vagyok meg a iesmi
jah és még az exem miat be kerültem 4 napra egy korházba idegosszeomlás miat kerütlem be álítólag de nem csináltak velem semmit
asszem te egy l érzékeny, csupaszív srác vagy! Mindent magadra veszel és lelkiismereti kérdést csinálsz belőle, kevés az önbizalmad és magadat hibáztatod mindenért!
Ezt nem kell! Ne csináld! asszem ez a 2 lány aki eddig volt Neked, nem érdemelt meg Téged! Ennél sokkal normálisabb lányok is vannak!
fel a fejjel barátom, próbálj kicsit pozitívabban gondolkodni, de ne vedd a válladra mások problémáját!
Tudod mi segítene rajtad egy picit? lehet, hogy durván fog hangzani, de..... próbálj egy érett nőt találni Magadnak, aki legalább 10-15 évvel idősebb, mint Te! Meg fogja mutatni Neked az élet szépségeit, és jól fogod érezni magad! Hidd el!
A kézvagdosásról:
Most vasárnap néztem a Discovery Word csatornán a Hauntingot, amiben egy csaj annyira félt a szellemektől a házban, hogy vagdosta a karját. Az orvosa elmagyarázta hogy ekkor valami endorfin vagy mi szabadul fel, és ez lenyugtatja a csajt. A vagdosás sebei nem gyógyulnak be 1 óra alatt, inkább próbálj ki mást, például aludj többet, és néz filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!