Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14 éves barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, ma úgy néz ki megint szakított, ahogyan ezt már többször is eljátszotta! Mi a teendő!? Én annyira szeretem, és nem akarom, hogy elhagyjon!
Szia! Én is 14 éves lány vagyok és 14 éves a barátom, mi 10 hónapja vagyunk együtt.
Mi is néha veszekszünk de utána mindig kibékülünk és nem szakítunk egyből.
Lehet h most olyat mondok ami nem fog tetszeni de szerintem gondold át h tényleg kell neked egy ilyen lány aki azt mondja h "szeret" de közben már 500szor szakított veled? Ha szeretne nem azon járna a feje h szakítson veled hanem az h hogyan tudnátok kibékülni. Egyáltalán min vesztek össze?
Ha hülyeségeken akkor szerintem télleg szakítsatok mert az úgy nem jó kapcsolat ha már erőltetitek.
Meg am. csak kiváncsiságból kérdem h a csaj mit szólna ha te is ezt csinálnád vele?
Sz.tem neki sem tetszene...szal csak annyit mondok h ha már nem megy a kapcsolat ne erőltessétek!
Bocsi de ezvan :(
Ha meint szakitott, mit vársz töle ? Ö még csak 14 és lehet még kislány, amugy lehet szereted, de lehet ö még nem fejlett ahoz hogy öszinte szép kapcsolatot teremtsen neked, de ez csak az én véleményem.
Visszatérve kérdésedre, kérdés az hogy mért szakit? Milyen oka van rá ? Nagyobb az ok, amiér szakit ? Vagy csak pici hülyeségeken veszetk össze ?
Tudnod kell egy kapcsolat arrol szol hogy valamelyik fél engedjen, de ez / nem terjed ki a megcslásra / hanmem pici vitákba, mérlegeld, és mond neki legyen megértöbb ha ugy érzed tényleg neked van igazad, ha meg nem akkor te engedj kicsit neki / Sok sikert!!
Teljesen megértem a helyzeted. Egy cipőben járunk :S
És az én helyzetem is eléggé hasonló. Mi 15 évesek vagyunk. És több, mint egy évig voltunk együtt. Ezalatt az idő alatt többször szakítottunk. De leginkább ő velem.
Én azt tudom tanácsolni, hogyha igazán szereted őt, akkor nem adhatod fel! Te vagy a férfi, és az összes csaj arra vár ilyenkor jó esetben, hogy te még ne add fel. Én sem adom fel, csak most hagyom, hogy kicsit gondolkozzon a történteken, és lenyugodjon. Ha ez megtörtént akkor újból és újból megteszem ami csak tőlem telik. De hogyha tényleg semmi értelme, szóval mondjuk nincs semmi eredmény 1 hónapon belül, akkor nem tudsz mit csinálni. De nagyon nagy az esélye hogy lesz;) A lányokhoz tengernyi türelem kell, ezen kívül nyugodt, érzéki viselkedés.
A szíved vezéreljen... Te érzed hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!