Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is nagy ökör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagy ökör voltam? Van esélyem az újrakezdésre?

Figyelt kérdés

Én hamarosan leérettségizem,jön az egyetem a bulik...Gondoltam nagyon menőn fogok vonulni és a többi.Egy barátommal elbeszélgettünk ezekről és sajnálkozott hogy nekem majd kimaradnak a csajok és az egyészakások ,mert barátnőm.(ekkor jöttem rá hogy hiányzik a szex,ő meg 18 éves koráig nem akarja) Ezen persze hetekig rágódtam,de nem mondtam el neki személyesen,hanem facen levettem a "kapcsolatbant" és beraktam profilnak egy képet ,ahol egy másik lánnyal vagyok(tipikus párkapcsolati profilkép) Ez volt hétvégén. Tegnap halál higgadtan kérdőre vont hogyha már nem akarok vele kapcsolatot az mért nem neki mondom. Ekkor úgy gondoltam már mindegy,és elhordtam mindennek köztük féltékeny r*bancnak is. Erre elsírta magát és felpofozott hogy soha többet nem akar látni. Akkor már rájöttem hogy marha voltam és szünetekben kerestem és ,mivel nem hagytam békén bezárkózott a lányvécébe,oda meg nem megyek utána ugyebár. Nem veszi fel a telefont,és semmi,pedig rájöttem hogy nekem csak Ő kell. Mit tegyek hogy meghallgasson?

16/l,18/f

2013. ápr. 24. 19:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Igen, az voltál!
2013. ápr. 24. 19:09
 2/19 anonim ***** válasza:
39%
Dehogy hibáztál, gondolom nem bírnál ki két évet szex nélkül.
2013. ápr. 24. 19:10
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

még egy ekkora paraszt ökröt mint te ... undorító vagy!!!

meg is érdemled hogy soha többé nem kíváncsi rád... eldobni az állítólag szeretett barátnődet azért mert nem kúrhatod végig az egyetemet??? szánalmas vagy!

2013. ápr. 24. 19:11
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj, hogy az ilyenek mint te - az ilyen húzásokkal - kreálják a lelki sérült lányokat akiket aztán van normális embernek kell elviselnie...
2013. ápr. 24. 19:13
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Ez a legszánalmasabb kérdés a mai nap. Annyi vér nem szorult beléd, hogy elmond neki, hogy mi a problémád? 10 évvel ezelőtt ezt hogy intézted volna el? leütöd egy lapáttal hátha ebből levágja, hogy szakítasz vele? Sajnálom szegényt, pont az ilyen gizda kis pöc$ miatt van a sok visszahúzódó, önbizalomhiányos, gátlásos lány, akik például ilyenek miatt nem tudják magukat elengedni egy további kapcsolatban. Én legszívesebben agyonlőnélek, mert az ilyet, mint te kár szaporítani, és akkor még finom voltam és nőies...
2013. ápr. 24. 19:14
 6/19 anonim ***** válasza:
24%
2 év bizony sok idő :D akárhogy számoljuk is....
2013. ápr. 24. 19:16
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem ütném le lapáttal,SOHA nem bántok nőket!
2013. ápr. 24. 19:17
 8/19 anonim ***** válasza:
46%

Voltál?

Vagy is.

2013. ápr. 24. 19:20
 9/19 A kérdező kommentje:
Szóval ha a kommentekből jól veszem le,nincs esélyem igaz? Ja és nem hinném hogy ennyitől bárki lelki sérült lenne.
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
Ezt nagyon elszúrtad, egy éretlen kis hülye vagy, ráadásul rettentően befolyásolható. Nem tudtad volna ezt megbeszélni vele? Most komolyan, ennyire futotta? Szegény lányt ezzel tényleg taccsra tehetted rendesen.:S
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!