Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagy ökör voltam? Van esélyem az újrakezdésre?
Én hamarosan leérettségizem,jön az egyetem a bulik...Gondoltam nagyon menőn fogok vonulni és a többi.Egy barátommal elbeszélgettünk ezekről és sajnálkozott hogy nekem majd kimaradnak a csajok és az egyészakások ,mert barátnőm.(ekkor jöttem rá hogy hiányzik a szex,ő meg 18 éves koráig nem akarja) Ezen persze hetekig rágódtam,de nem mondtam el neki személyesen,hanem facen levettem a "kapcsolatbant" és beraktam profilnak egy képet ,ahol egy másik lánnyal vagyok(tipikus párkapcsolati profilkép) Ez volt hétvégén. Tegnap halál higgadtan kérdőre vont hogyha már nem akarok vele kapcsolatot az mért nem neki mondom. Ekkor úgy gondoltam már mindegy,és elhordtam mindennek köztük féltékeny r*bancnak is. Erre elsírta magát és felpofozott hogy soha többet nem akar látni. Akkor már rájöttem hogy marha voltam és szünetekben kerestem és ,mivel nem hagytam békén bezárkózott a lányvécébe,oda meg nem megyek utána ugyebár. Nem veszi fel a telefont,és semmi,pedig rájöttem hogy nekem csak Ő kell. Mit tegyek hogy meghallgasson?
16/l,18/f
még egy ekkora paraszt ökröt mint te ... undorító vagy!!!
meg is érdemled hogy soha többé nem kíváncsi rád... eldobni az állítólag szeretett barátnődet azért mert nem kúrhatod végig az egyetemet??? szánalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!