Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz jó példát újrakezdésre? Meddig voltak külön? Azidő alatt mi történt velük?
egyszer volt egy fiú és egy lány...
találkoztak a patak partján az egyik volt jancsi a másik juliska!
De volt egy banya aki szétválasztotta őket és megátkozta őket!
a pasi Jancsi talált egy másik lányt júliát. júlia szexibb volt mint juliska és lefeküdt vele,
Ezt megtudta juliska a f@szkalap anyjátol a boszitól és ő is félredugott!
Aztán elszállt az átok a fejük felől majd tisztán láttak és odamentek a patak parthoz újra és ekkor Jancsi kinyírta a boszit, majd vígan éltek egészen addig míg nem találkoztak a réten a harcos tehénnel aki kinyírta őket!
Az is kb. egy év után volt.
Mindketten próbáltunk továbblépni, de egyikünk sem tudott. Mint később kiderült, ő is reménykedett végig, hogy még lehet egyszer valami közöttünk. Én egy idő után teljesen feladtam a reményt... vagyis inkább úgy mondanám, hogy elűztem magamtól még a gondolatát is, hogy valaha ismertem őt. Szóval eléggé villámcsapásszerűen ért, amikor megkeresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!