Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondják ki őszintén a nők, hogy a pénz az első?
Figyelt kérdés
Ha van egy jó ki állású pali,aki tele van önbizalommal,de családi kiindulópontja alapján éveken keresztül komoly státusz nélkül van,csak úgy néznek rá a nők,hogy az a helyes pasi,akinek nincsen jól kereső állása.2013. máj. 10. 19:58
1/54 Egyirányú alagút válasza:
Manapság örüljön az ember, ha van állása. Amúgy mit takar mostanság a "jól kereső" ?
Egyébként meg nőtől függ. Ismerek olyan nőt, akit abszolúte nem hat meg, hogy a pasi milyen anyagiak között mozog, mert szegény szerencsétlen csaj multimilliomos.
2/54 anonim válasza:
én - most figyeld - SOHA nem fogom kimondani, hogy a pénz az első.
3/54 anonim válasza:
Ez nem igaz, mert a külső az első! :) Hát, nem tanultad még meg ezen az oldalon a sok nagyokostól?
4/54 anonim válasza:
Mikor lesz már vége ezeknek a szenny kérdéseknek ezen a szenny oldalon?
5/54 Valkoinen perhonen válasza:
Amikor piros hó esik, bi bi bí.
Primitív kérdés - primitív válasz.
6/54 anonim válasza:
Bocs, de nem tartozom a hazug ribik közé, akikhez eddig közöd volt, szóval nem fogok ilyet mondani.
7/54 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt e, de elég sok nő dolgozik és képes megteremteni magának saját erőből amire szüksége van, ergo miért is kellene az elsőnek lennie? Értem, hogy te a nőidet pénzért veszed, amit amúgy igazi Férfi soha nem tenne, de a te torz értékrended miatt nem kellene általánosítani.
8/54 anonim válasza:
Majd ha életemben legalább egyszer nem az egyik legszegényebb udvarlómba szeretek bele. Ami már nemigen fog előfordulni, mert a legutóbbihoz feleségül mentem.
10/54 anonim válasza:
Igen, EGY nő. nem az összes. van, aki így gondolkozik, más meg másképp. ezt a férfiak mikor fogják megérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!