Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor mondják ki őszintén a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondják ki őszintén a nők, hogy a pénz az első?

Figyelt kérdés
Ha van egy jó ki állású pali,aki tele van önbizalommal,de családi kiindulópontja alapján éveken keresztül komoly státusz nélkül van,csak úgy néznek rá a nők,hogy az a helyes pasi,akinek nincsen jól kereső állása.
2013. máj. 10. 19:58
1 2 3 4 5 6
 1/54 Egyirányú alagút ***** válasza:

Manapság örüljön az ember, ha van állása. Amúgy mit takar mostanság a "jól kereső" ?

Egyébként meg nőtől függ. Ismerek olyan nőt, akit abszolúte nem hat meg, hogy a pasi milyen anyagiak között mozog, mert szegény szerencsétlen csaj multimilliomos.

2013. máj. 10. 20:00
 2/54 anonim ***** válasza:
én - most figyeld - SOHA nem fogom kimondani, hogy a pénz az első.
 3/54 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, mert a külső az első! :) Hát, nem tanultad még meg ezen az oldalon a sok nagyokostól?
 4/54 anonim ***** válasza:
94%
Mikor lesz már vége ezeknek a szenny kérdéseknek ezen a szenny oldalon?
2013. máj. 10. 20:01
 5/54 Valkoinen perhonen ***** válasza:
91%

Amikor piros hó esik, bi bi bí.

Primitív kérdés - primitív válasz.

2013. máj. 10. 20:04
 6/54 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem tartozom a hazug ribik közé, akikhez eddig közöd volt, szóval nem fogok ilyet mondani.
2013. máj. 10. 20:41
 7/54 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltűnt e, de elég sok nő dolgozik és képes megteremteni magának saját erőből amire szüksége van, ergo miért is kellene az elsőnek lennie? Értem, hogy te a nőidet pénzért veszed, amit amúgy igazi Férfi soha nem tenne, de a te torz értékrended miatt nem kellene általánosítani.
2013. máj. 10. 20:43
 8/54 anonim ***** válasza:
Majd ha életemben legalább egyszer nem az egyik legszegényebb udvarlómba szeretek bele. Ami már nemigen fog előfordulni, mert a legutóbbihoz feleségül mentem.
2013. máj. 10. 21:15
 9/54 anonim ***** válasza:

Ezt egy nő írta.....

[link]

2013. máj. 10. 21:45
 10/54 anonim ***** válasza:
Igen, EGY nő. nem az összes. van, aki így gondolkozik, más meg másképp. ezt a férfiak mikor fogják megérteni?
2013. máj. 10. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!