Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondják ki őszintén a nők, hogy a pénz az első?
Humor harold:),nem.Van egy csomó teszt a neten,de csak a mensa-s a hivatalos.Töltsd ki,gyere vissza fél óra múlva.Kivi vagyok neked hogy sikerül:)
Ha elég jó vagy és elérsz legalább 130-t,akkor te is mensa tag lehetsz.Szorítok,hátha sikerül neked is:)
Szorítok, hogy legközelebbre legalább a központozás helyes használatát megtanuld, IQ-"zseni". :D
(röhög a vakbelem)
Én anno 2 évvel ezelőtt kitöltöttem azt a tesztet, 109 lett "csak" az eredmény, így nyilván nem lehetek tag. Na de nem is ez a lényeg most.
Viszont sajnos egyet kell hogy értsek a kérdezővel. Rengetegszer tapasztaltam már, hogy olyan dolog miatt dobnak el (lehetséges) szerelmeket nők, mint a pénz, egzisztencia, társadalmi hovatartozás. Nem számít, hogy az a férfi esetleg szereti és megpróbál mindent megtenni érte, van egy jobb körülmények közt élő ellenfél, és sajnos bármennyire is töri magát a szerényebb anyagi körülmények közt élő illető, sok esetben egyszerűen szélmalomharcot vív egy olyan (undorító) hatalom ellen, mint a pénz.
Persze ez csak az én szubjektív meglátásom a témában, de egyre több ilyet látok nap mint nap, szóval ha így halad a dolog, sajnos általánossá fog válni idővel a pár hozzászólással ezelőtt belinkelt cikkben felvázolt probléma. :(
29 F
Haggyuk már ezt az IQ dolgot,nekem bőven elég az,hogy mensa tag vagyok.Érdekes az mensa-sok nem vonják kétségbe...
Ez most egy fontos kérdés,nem marginális,mint az,hogy kinek mennyi az IQ-ja.
Beszéljünk a pénzről,mint párkapcsolati tényezőről.Akit nem érdekel a téma,az nem kell,személyeskedjen,hogy szerinte nem vagyok értelmes...
Volt egy párom, aki jó családból származott, mindene megvolt, sok pénze, de gyökér volt. Lekezelt engem, lekezelte a családomat, mert szakmunkások voltak. Elfelejtette azt a tényt, h az a két ember faragott belőlem jó embert és az ő támogatásukkal lehettem egyetemista. Szakítottunk.
Most van egy aranyos, udvarias, türelmes párom, aki olyan szegény, mint én. El bírnám képzelni, h egyszer összeházasodjunk és én tartom is magam a szöveghez: jóban, rosszban, szegénységben, betegségben, míg a halál el nem választ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!