Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor mondják ki őszintén a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondják ki őszintén a nők, hogy a pénz az első?

Figyelt kérdés
Ha van egy jó ki állású pali,aki tele van önbizalommal,de családi kiindulópontja alapján éveken keresztül komoly státusz nélkül van,csak úgy néznek rá a nők,hogy az a helyes pasi,akinek nincsen jól kereső állása.
2013. máj. 10. 19:58
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
helike, tőled nem várok el ilyet, tudom, hogy képtelen vagy rá.
2013. máj. 10. 21:52
 12/54 anonim ***** válasza:

Az utolsó bejegyzéssel egyet értek:

"Szükség van a szerelemre! Szükség van a szerelemből kiforrt tiszta szeretetre és bizalomra! Ez az a láthatatlan kapocs, az a védő gyűrű, ami megvédi a kapcsolatot, vagy egy családot a széthullástól, egy harmadik személy betolakodásától. Vigyázni kell a kiejtett szavakra, mert súlyuk van, és gyengíthetik sebezhetetlennek tűnő páncélunkat. Törékeny dolgok ezek amikkel, kesztyűs kézzel kell bánni, de higgyétek el nekem, érdemes rá vigyázni!"

2013. máj. 10. 21:54
 13/54 Valkoinen perhonen ***** válasza:
A lotyók kimondják, legalábbis egyértelművé teszik, ha nem is szavakkal, szóval innentől kezdve nem igazán értem a kérdést. :)
2013. máj. 10. 22:37
 14/54 A kérdező kommentje:
Helike:) igazad van.
2013. máj. 10. 22:45
 15/54 A kérdező kommentje:
Valkoinen,na igen a lotyók kimondják.És a többi nő miért nem mondja ki?Tisztelet a kivételnek.
2013. máj. 10. 22:47
 16/54 anonim ***** válasza:
végül is jó, hogy le lett írva. minek teszel fel kérdést, ha nem vagy képes értelmezni a választ. iq harczos.
2013. máj. 10. 22:48
 17/54 anonim ***** válasza:
Nálam például az intelligencia az első, úgyhogy neked lehetne akármennyi pénzed, akkor sem kellenél. Sokan itt elég szánalmas világban élek.
2013. máj. 10. 23:00
 18/54 A kérdező kommentje:

Pedig 139es az IQ-m,mensa tag vagyok hivatalosan...

Az inteligencia nem koherens a műveltséggel,a problémamegoldóképességgel viszont igen.

2013. máj. 10. 23:17
 19/54 A kérdező kommentje:

De nem azért tettem fel a kérdést,hogy kinek kellek vagy nem...

Kíváncsi vagyok mikor mondják ki a nők,hogy fontos a pénz.

2013. máj. 10. 23:19
 20/54 anonim ***** válasza:

Azért azt az 1-est levenném a 139 elejéről ;)

Vagy elütés volt?

2013. máj. 11. 00:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!