Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor mondják ki őszintén a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondják ki őszintén a nők, hogy a pénz az első?

Figyelt kérdés
Ha van egy jó ki állású pali,aki tele van önbizalommal,de családi kiindulópontja alapján éveken keresztül komoly státusz nélkül van,csak úgy néznek rá a nők,hogy az a helyes pasi,akinek nincsen jól kereső állása.
2013. máj. 10. 19:58
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Előbb utóbb minden nő a pénzre és társadalmi rangra utazik,még akkor is,ha éppen a férje nem gazdag.

Engem nem ez zavar.Nem vagyok naív,nem élek tündérországban.

Hanem az,hogy nem mondják ki.

2013. máj. 11. 16:33
 32/54 anonim ***** válasza:

Elég gáz, hogy egyeseknek még pénzzel sem sikerült csajt szerezni. Ha valaki csak ennyit tud felmutatni az meg aztán über szánalmas.

helikécske, amit belinkeltél az csak egy példa és érdekes módon a kérdés pont ma lett feltéve. Gondolom valamelyik innen, aki mindenáron minden Nőt qrvának akar beállítani.

Azt hisztek amit akartok. Attól még nem lesz igazatok.

2013. máj. 11. 16:34
 33/54 anonim ***** válasza:
Ez a "nőknek csak a pénz kell" tipikusan a lúzerek gondolkodásmódja, áthárítják másra a felelősséget a saját elcseszett dolgaikért. Sajnálatra méltóak vagytok, de még ezt sem látjátok be. :)
2013. máj. 11. 16:37
 34/54 A kérdező kommentje:

Jó.Akkor mi az első?1 szóval.

Figyelmesség?

Nemhiszem,a figyelmes,de anyagilag rossz helyzetű palik,nem szállhatnak versenybe egy pénzes,de kevésbé figyelmessel.

Pont a pénz az ami figyelmessé teheti a palit,ha tényleg az.

2013. máj. 11. 17:01
 35/54 anonim ***** válasza:

"Előbb utóbb minden nő a pénzre és társadalmi rangra utazik,még akkor is,ha éppen a férje nem gazdag."

Ezt azokra a férjes asszonyokra érted, akik a saját karrierüket építik, mondjuk továbbtanulnak ha tehetik, vagy jobb állásokat pályáznak meg, fejlődnek a munkájuk terén? Én ebben semmi rosszat nem látok, ha nem megy a család rovására. De én valahogy nem azt veszem észre, hogy minden nő ilyen lenne, korántsem mindegyikük foglalkozik karrierépítéssel, elég sokan vannak olyanok is, akik jobban a családjuknak élnek.

Viszont ha már gyerek is van, tényleg fontosabb lesz a pénz, mint előtte, legalábbis én úgy vettem észre. Ilyenkor hajlamosabbak a nők is, de a férfiak is akár plusz munkákat bevállalni, hogy a gyereknek lehetőleg mindene meglegyen. De ez már megint egy más téma.

8. voltam.

2013. máj. 11. 17:03
 36/54 anonim ***** válasza:

Képzeld fél éve vagyok kapcsolatban, a pasim egy k*rva fillért nem költött rám, mert nem hagytam és így is tud figyelmesnek lenni. Mert a figyelem nem arról szól, hogy összevásárolsz minden sz@rt. Gondolom majd a gyerekeddel is ilyen leszel, inkább megveszel neki mindent, csak hogy kussoljon.

Vannak dolgok, amiket nem lehet összefoglalni egy szóban. Tudod a szerelem mocskosul nem válogat. Mint ahogy azt sem lehet megfogalmazni, miért pont abba a valakibe szerettél bele.

Gondolom ezt képtelen vagy megérteni, mert nem volt benne még részed és így nem is lesz soha. Bár jobb is, legalább nem szaporodsz.

2013. máj. 11. 17:06
 37/54 A kérdező kommentje:

Voltam már szerelmes 3 szor is.

De vannak dolgok,amit elég pénz nélkül egyszerűen nem lehet megteremteni és a nők igényesek.

Nemhiszem,hogy a gyerekeimet elhalmoznám majd pénzzel azért,hogy kussoljanak.Akkor minek a gyerek?

Viszont szeretném,ha majd én nevelhetném őket,nem úgy mint apám engem.Hogy mindig csak az volt amit anyám mondott.Addig volt szerepe a családban amíg jól keresett,utánna már elcsitította anyám,mert nem volt elég pénze...

2013. máj. 11. 17:14
 38/54 anonim ***** válasza:
Értem és mert te otthonról ezt láttad, ezért elkezdtél ennyire buta módon általánosítani. Gratulálok. Csak mert anyád egy zsarnok és neki ez a fontos, attól még nem minden nőnek az.
2013. máj. 11. 17:15
 39/54 A kérdező kommentje:

Nem csak otthon,persze ez biztosan mérvadó.

De amikor jól ment sorom,tele voltam nőkkel,amikor meg nem le se sz.artak.Volt olyan kapcsolatom,ahol teljesen odafigyeltem a nőre.Ő mondta,hogy így szeret-úgy szeret.

Akkor még nem volt kocsim,aztán lelépett a Jeep-s csőbunkó haverommal.Voltak nők,akik szex után egyből rátértek a pénzre.Bárhova mentem az életben ezt tapasztaltam.De persze meg is értem valamilyen szinten,ha nő lennék biztosan pénzért csinálnék mindent:)

Egyébként meg nem csak ebbe a témába van így.Amióta feltalálták a főniciaiak a pénzt,azóta az élet szerves része.Valamilyen szinten a siker mérője,az életben való boldogulás mércéje.

2013. máj. 11. 17:35
 40/54 anonim ***** válasza:
akkor el kell, hogy szomorítsalak, nem nők voltak azok, hanem csak qrvák. sz@r lehet. egy igazi Nő nem adja el magát, de igazi Férfi nem is vesz nőt.
2013. máj. 11. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!