Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem, hogy egyetem után találjam meg a nagy Ő-t?
Ebben a félévben befejezem az egyetemet, utána dolgozni fogok, de most nincs barátom. Attól tartok, hogy ha munkába állok, 1000x nehezebb lesz megtalálnom életem pasiját. - -Szerintetek van okom aggódni?
Valakinek sikerült egyetem/fősuli elvégzése után megtalálni párját?
70% hogy nem 30 % hogy igen.
Ha gyülölöd a szórakozóhelyeket, már idegenkedsz a többnyire tízévvel fiatalabbakból álló diszkóktól,
Ha gyülöld a netes társkeresőket.
Ha nem nagyon viseled az útcai leszólítgatókat.
Ha nincs egybként szerteágazó baráti köröd.
Ha zárkózottabb féle típus vagy.
Akkor 30% ra esik az esélye annak,hogy ezek után az évek után találj valakit is.
Munkahelyi szerelemek igen vannak ,de ritka. Ahhoz azért nagyon sok mindennek kell együttálnia, hogy legyen valami.
A munkahelyi kollégák sok helyen már rég családosok, foglaltak,vagy vén banyák. Nem izgatóak. Ritka.
Nem a munkába állás ténye teszi nehezebbé.
Bár nőként még így is több esélyed van, mint egy ugyanilyen helyzetben lévő palinak. Mert azt még le se szólítják, mint ahogy a nőket szokás.
Ez miatt ne aggódj :) Ha dolgozol akkor is lesz esélyed párt találni. :) Nem tudom miből gondolod azt, hogy egyetem alatt jobban lehet ismerkedni. Nálam akik eddig próbálkoztak 90%uknak közük sem volt az egyetemi élethez...
20N
Az egyetem befejezése miatt 23-25 évesre tippellek. Millió jelentkező akadhat még, és valóban, a nők kegyeit mindig keresik. Elenyésző az esélye, hogy ne találj valakit.
Ha meg nem, akkor már én is elvesztem rég, mivel én szintén a társamat keresem, aki mellett végre megállapodhatok, és emellett férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!