Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem hagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem hagy a párom tanulni? (egyetem-mérnöki szak) 20L

Figyelt kérdés

A párom, szerelmem látszólag elfogadja hogy egyetemre felvettek engem.

Azt mondta mikor kérdeztem: örülök, hogy egyetemista barátnőm van.

Hát nem erre a válaszra vártam és ez rosszul esett.

Miért van az hogy: tanulhatsz-hagylak tanulni szöveg, meg hogy örülök, de közben meg!: tanulási időben is hív telefonon.

A tavaszi szünetet is végig kellene tanulnom mert rengeteg zárthelyim és beadandóim (ilyen műszaki rajz szerű dologból pl.).

ennek ellenére találkozok vele, és találkoztam is, de közben ma reggeltől ahogy elkezdtem rajzolni és elment az idő (közben gondoltam rá), ijedten vettem észre, hogy már hány óra van, és ekkor úgy döntöttem evés (ebéd) előtt felhívom a páromat. Közben tőle kaptam egy smst, ő azt hitte, hogy csak az sms miatt hívtam fel. (Az sms szövege megtalálható a kérdés egyik válaszában!)

Ha bánt és piszkál engem folyamatosan, mindig nagy düh kerít hatalmába engem, és közben érzem hogy nagyon imádom és szerelmes vagyok belé.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. márc. 31. 15:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

én is egyetemista vagyok, de mégis tudok szánni időt a barátomra, és nincs gond abból hogy keveset szánnék rá, mert nekem még akkor is Ő jár a fejemben,a mikor tanulok és sokszor felhívom tanulási szünetben, sőt suliban is állandoan beszélünk , olykor-olykor pedig vár engem a suli kapuja előtt

ennyi az egész

2013. márc. 31. 15:50
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Menj el bölcsésznek!
2013. márc. 31. 15:51
 3/30 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy tanulnod kell most. Nálunk is ez van. Barátom főiskolás, én gimis. Ha tanulnia kell, akkor nem találkozunk.
2013. márc. 31. 15:52
 4/30 anonim ***** válasza:

Az előző kérdésnél az volt a bajod,hogy nem hív,most meg az,hogy keres.Lehet,hogy egyetemista vagy,de mellette elég nagy gyökér is.Döntsd el,hogy mit akarsz!Azt,hogy keressen,vagy azt,hogy ne.

Remélem az ilyen szeszélyes nőszemélyektől megkímél majd a sors.Ha ilyen barátnőm lenne,az biztos,hogy úgy ott hagytam volna,mint eb a sz@rát.

2013. márc. 31. 15:54
 5/30 A kérdező kommentje:
3-as ez nem elég neki TT-TT :'( :'(
2013. márc. 31. 15:55
 6/30 anonim ***** válasza:
a rajzokat megcsinálom én neked, privátban megegyezünk :D máris több időd lesz :)
2013. márc. 31. 15:55
 7/30 A kérdező kommentje:
figyi te engem gyökérnek nevezett olvasd el rendesen, hogy mit illesztettem be, korábbi kérdéseket, azokat a párom tette ki bm.!
2013. márc. 31. 15:56
 8/30 A kérdező kommentje:
már bocs de talán nekem kellene gyakorlatot szerezni, ha tervező szeretnék lenni, nem?
2013. márc. 31. 15:58
 9/30 anonim ***** válasza:
ha szereted a párodat nem lehet ebből gond, egyszerűen ez nem lehetne probléma forrása,
2013. márc. 31. 15:58
 10/30 A kérdező kommentje:

a probléma forrása tényleg nem itt van..hanem mélyebben

pl. túlzott féltékenységében

2013. márc. 31. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!