Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem hagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem hagy a párom tanulni? (egyetem-mérnöki szak) 20L

Figyelt kérdés

A párom, szerelmem látszólag elfogadja hogy egyetemre felvettek engem.

Azt mondta mikor kérdeztem: örülök, hogy egyetemista barátnőm van.

Hát nem erre a válaszra vártam és ez rosszul esett.

Miért van az hogy: tanulhatsz-hagylak tanulni szöveg, meg hogy örülök, de közben meg!: tanulási időben is hív telefonon.

A tavaszi szünetet is végig kellene tanulnom mert rengeteg zárthelyim és beadandóim (ilyen műszaki rajz szerű dologból pl.).

ennek ellenére találkozok vele, és találkoztam is, de közben ma reggeltől ahogy elkezdtem rajzolni és elment az idő (közben gondoltam rá), ijedten vettem észre, hogy már hány óra van, és ekkor úgy döntöttem evés (ebéd) előtt felhívom a páromat. Közben tőle kaptam egy smst, ő azt hitte, hogy csak az sms miatt hívtam fel. (Az sms szövege megtalálható a kérdés egyik válaszában!)

Ha bánt és piszkál engem folyamatosan, mindig nagy düh kerít hatalmába engem, és közben érzem hogy nagyon imádom és szerelmes vagyok belé.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. márc. 31. 15:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Most halál komolyan kontráztál a pasid kérdésére itt a gyakorin? Ennyire unalmas életetek van?

Ne a neten éljetek, hanem a valóságban!

2013. márc. 31. 16:31
 22/30 anonim ***** válasza:

16:24

Igen, az szerelem, hogy nem hagyja, hogy a lánynak élete vágya teljesüljön, hogy mérnök legyen, de a fiú hadd hívogassa igaz? Mert csak az a szerelem XD

2013. márc. 31. 16:31
 23/30 anonim ***** válasza:
Ismét a 3-as vagyok. Én szakítanék a helyedben vele. Miatta sírsz, miatta vagy stresszes. Hosszútávon mi lesz? Elvesz feleségül egész nap otthon ülsz, mert azt mondja, hogy nem mehetsz emberek közé? Vagy vidd el orvoshoz. De ez nem állapot. Elolvastam azokat a linkeket, amit a párod írt... őrült egy ember! Már bocs, de már csak az fölhúzott, hogy ennyire betegesen ragaszkodik ahhoz, hogy állandóan hívogasd. Ha kell, ha nem. És attól még lehetsz belé szerelmes, hogy nem hívod egyfolytában. Mi se hívjuk egymást a barátommal. Pedig csak hétvégén találkozunk! Napi egyszer telefonálunk, este meg skype-on beszélünk, ha van idő és nem kell tanulnia egyikünknek sem. Attól, hogy nem vagyunk sülve-főve együtt, még nagyon szeretjük egymást. Gondold végig a kapcsolatodat, remélem meg tudjátok beszélni a dolgokat, a párod tud változni. Ha nem tud, hagyd ott!!!! Hosszútávon nem fog működni, vagy ha igen, idegileg, lelkileg ki fog készíteni, a sulit se fogod tudni befejezni.
2013. márc. 31. 16:33
 24/30 anonim ***** válasza:

nem értelek...

miért esett rosszul párod válasza?

más is jár egyetemre és van párkapcsolata

megoldható, hogy tanulj és vele is legyél

neki is kell igazodnia hozzád, hogy most tanulnod kell

de ha jól vettem ki, ő ezt tiszteletben tartja

hagyott tanulni és írt sms-t, hogy azért tudd, gondol rád - ez miért baj? ha meg nem írt volna, az lenne a baj...

ha egy nyavalyás sms is zavar tanulás közben, akkor a tanulási módszereden kell változtatni vagy kérd meg, hogy ilyenkor ne is jelentkezzen (de ez szerintem nem jó megoldás, mert akkor meg azon fogsz kattogni, hogy biztos nem gondol rád és ez von el a tanulástól)

2013. márc. 31. 17:41
 25/30 A kérdező kommentje:
nem a neten élünk, kérdező, hanem a valóságban, csupán annyi hogy a párom mindig belinkeli a kérdését ha kirak valamit, illetve volt hogy nem egyszer én találtam meg a kérdését amikor veszekedés volt, és van hogy elmondja telefonba hogy mit tett ki.
2013. márc. 31. 18:06
 26/30 A kérdező kommentje:

pont hogy tiszteletben tartja azzal hogy csak mondja és ellentétesen cselekszik gyakran?

emiatt később tudom hívni este és ezt már megmondtam neki jó párszor, remélem egyszer megérti :) <3 szeretem őt nagyon

2013. márc. 31. 18:09
 27/30 A kérdező kommentje:
tudod nem smst kapok gyakran tanulási időmben, amit mindig elmondok neki, hgoy mikor van, hanem: felhív és órákig beszélünk és gyakran valami vitatkozási dolgot hoz fel, vagy olyan problémát amit már azt hittem, hogy megbeszéltünk (ld. egész nap arról beszéltünk pl. vagy két napig)
2013. márc. 31. 18:10
 28/30 anonim ***** válasza:
képzeld kedves kérdező, hogy milyen szar érzés lehetett a párodnak látni, hogy te az exed képét lájkoltad. át tudod ezt te érezni? hm? és hogy beszélgettél vele hónapokig úgy, hogy a párod abban a tudatban volt hogy nem beszélsz már az exeddel egyáltalán? ez óriási kegyetlenség. úgy viselkedtél mintha nem is szeretnéd a párodat, mintha még mindig érdekelt volna szerelemből az exed, mintha visszakuncsorogtál volna hozzá még, lehetséges h még meg is kérdezted tőle h újra kezdené e veled? ezért törölted le a közös beszélgetéseteket? egy ilyet egy szerető pár nem tud egyhamar elfelejteni: azt h a szerelme ugy volt együtt vele, h addig a szerelme más felé(ex)kacsingatott
2013. márc. 31. 19:54
 29/30 A kérdező kommentje:

soha nem kuncsorogtam vissza hozzá magamat, október óta tudom hogy soha,de soha SOHA nem mennék vissza hozzá.

Előtte nagyon bizalmas, jó barátom volt.

De hát minek magyarázzam, amikor tudod?

2013. márc. 31. 20:41
 30/30 A kérdező kommentje:
fbmben kotorászva a Studium Generale budapesti ingyenes érettségi előkészítőbe is bele tud kötni.. hát de jó, emiatt is vitázni fogunk, mikor már majdnem tjöbb mint egy éve érettségiztem?
2013. márc. 31. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!