Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem hagy a párom tanulni? (egyetem-mérnöki szak) 20L
A párom, szerelmem látszólag elfogadja hogy egyetemre felvettek engem.
Azt mondta mikor kérdeztem: örülök, hogy egyetemista barátnőm van.
Hát nem erre a válaszra vártam és ez rosszul esett.
Miért van az hogy: tanulhatsz-hagylak tanulni szöveg, meg hogy örülök, de közben meg!: tanulási időben is hív telefonon.
A tavaszi szünetet is végig kellene tanulnom mert rengeteg zárthelyim és beadandóim (ilyen műszaki rajz szerű dologból pl.).
ennek ellenére találkozok vele, és találkoztam is, de közben ma reggeltől ahogy elkezdtem rajzolni és elment az idő (közben gondoltam rá), ijedten vettem észre, hogy már hány óra van, és ekkor úgy döntöttem evés (ebéd) előtt felhívom a páromat. Közben tőle kaptam egy smst, ő azt hitte, hogy csak az sms miatt hívtam fel. (Az sms szövege megtalálható a kérdés egyik válaszában!)
Ha bánt és piszkál engem folyamatosan, mindig nagy düh kerít hatalmába engem, és közben érzem hogy nagyon imádom és szerelmes vagyok belé.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Most halál komolyan kontráztál a pasid kérdésére itt a gyakorin? Ennyire unalmas életetek van?
Ne a neten éljetek, hanem a valóságban!
16:24
Igen, az szerelem, hogy nem hagyja, hogy a lánynak élete vágya teljesüljön, hogy mérnök legyen, de a fiú hadd hívogassa igaz? Mert csak az a szerelem XD
nem értelek...
miért esett rosszul párod válasza?
más is jár egyetemre és van párkapcsolata
megoldható, hogy tanulj és vele is legyél
neki is kell igazodnia hozzád, hogy most tanulnod kell
de ha jól vettem ki, ő ezt tiszteletben tartja
hagyott tanulni és írt sms-t, hogy azért tudd, gondol rád - ez miért baj? ha meg nem írt volna, az lenne a baj...
ha egy nyavalyás sms is zavar tanulás közben, akkor a tanulási módszereden kell változtatni vagy kérd meg, hogy ilyenkor ne is jelentkezzen (de ez szerintem nem jó megoldás, mert akkor meg azon fogsz kattogni, hogy biztos nem gondol rád és ez von el a tanulástól)
pont hogy tiszteletben tartja azzal hogy csak mondja és ellentétesen cselekszik gyakran?
emiatt később tudom hívni este és ezt már megmondtam neki jó párszor, remélem egyszer megérti :) <3 szeretem őt nagyon
soha nem kuncsorogtam vissza hozzá magamat, október óta tudom hogy soha,de soha SOHA nem mennék vissza hozzá.
Előtte nagyon bizalmas, jó barátom volt.
De hát minek magyarázzam, amikor tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!