Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megütött már a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megütött már a párod, megbocsájtottad?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelött a párom pofonvágott, s uttestre lökött, összekaptunk nagyon, féltékeny volt. Ezt a szüleim megtudták ( barátnömtől) s akkor eltiltottak töle. Nem türik el h vki kezet emeljen rám. Azota is együtt vagyunk, titokban. Senki nem tudja. Náluk lakunk. Valoban, aki egyszer megteszi többször is? szülöknek van igaza, vagy én életem én dolgom. Én apám beszél aki alkoholista volt, s bagozik mint egy gyárkémény. Párom nem iszik, nem cigizik, nincs ilyen szenvedélye. Egyszerüen volt egy nagy vita, amit bnöm kitálalt.

2013. máj. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kérdező volt a 23% válaszoló is. :D
2013. máj. 17. 15:40
 62/69 anonim ***** válasza:
Gyanús ja. :D De hallod én meg kecskét megyek fejni mindjárt. xDDDD Am nem, csak poén. :D
2013. máj. 17. 15:43
 63/69 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig csak az első pár oldalt, de nagyon remélem csak sok az unatkozó ember akik provokálnak azzal, hogy jogos lehet egy pofon. Ha egy nő idi.ta, vagy megcsal akkor EL KELL HAGYNI nem lealacsonyodni a szintjére. Ha valaki ezt megteszi akkor megérdemlik egymást. Ha pedig normális a nő és a párja megüti akár egy vita hevében akkor el kell hagyni a férfit. Vagy ne siránkozzon. Ennyire egyszerű az egész.

Normális, kulturált embereknél nem szokás a pofozkodás.

2013. máj. 17. 16:05
 64/69 anonim ***** válasza:
90%
Kár, hogy bezárták a Lipótmezőt! Az a baj, hogy nem tudhatjuk hány ilyen mászkál az utcán mint ez az idióta 23%-os. Az a baj, hogy rosszkor vagy rossz helyen és az ilyen képes kést is rántani, csak mert 5 méterről rá mertél nézni.... De remélem megkapja egyszer kamatostul. A LIBSI!
2013. máj. 17. 16:35
 65/69 anonim ***** válasza:
93%
64: SZerintem csak unatkozik, de közben életében nem látott nőt:) Persze ez nem azt jelenti, hogy egyszer nem kattintja be magát..
2013. máj. 17. 17:27
 66/69 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a 23%-os csak trollkodik, provokál. Nem bírom elhinni, hogy ilyen tényleg létezik...:DDDDD
2013. máj. 17. 17:35
 67/69 anonim ***** válasza:
91%
Nekem írt privát levelet, hogy biztos azért magas a keresetem, mert sokat szopok. :D
2013. máj. 17. 17:39
 68/69 anonim ***** válasza:

Kepzeld! Van olyan hogy nö ver ferfit!!!

Van egy ismerösöm.

17 eves volt(lany) pasija volt 34 eves.A csavot minden nap kocsmäbaol kellett kirängatni es a 17 eves csaj a pasi haverjai szeme lättära pofozta le minden nap. Elegge vicces jelentek voltak, mert a pasi volt vagy 85 kg, a csaj meg 60.

Szoval van ilyen is.

2013. máj. 28. 13:41
 69/69 anonim ***** válasza:

Nälam härom dolog van, ami miatt rögtön välnek:

Ha megütne

Ha megcsalna

Ha alkoholt inna!!!!

Ezt a 3 dolgot soha nem bocsäjtanäm meg

2013. jún. 21. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!