Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütött már a párod, megbocsájtottad?
És igaza is volt-mármint a 37-esnek.
Az asszonya okot adott rá...stb...stb...-ott van leírva.
23%
:DDDDDDDDDDDDD
Na, amúgy meg nem ütünk meg nőt sem, sem férfit. Ugyanolyan rosszul vagyok az olyan nőktől, akik kihasználják, hogy nem üthet vissza a férfi, mint az agresszív, pofonosztó uraktól.
Amúgy Kérdező én nem is a pofonvágáson lepődtem meg, hanem
"az úttestre lökött" dolgon. De Te tudod.
"Na, amúgy meg nem ütünk meg nőt sem, sem férfit. "
Ezt CSAK te állítod meg még az a 4-5 libsi.
A tények azok mást igazolnak.
Faluhelyen, tanyán a pofon ok nélkül is száll, városon meg...hát ott is sűrű.
Az hogy itt 4-5 libsi károg az meg nem számít.
Szerintem egyáltalán nincs olyan helyzet, amikor valakinek joga lenne egy másik embert megütni.
Azoknak a kedves úriembereknek tenném fel a kérdést, akik szerint természetes, hogy ha megcsalja a felesége, akkor megüti a férj, hogy, amikor a férj megcsalja a feleséget, megalázza és megbántja, akkor a feleségnek is joga van urát és parancsolóját felpofozni? Mert itt a kedves nem liberális válaszoló teljesen úgy nyilatkozik, hogy ez a férfiak kiváltsága, hogy verjék a gyengébbet. Vagy akkor sincs joga az asszonynak még csak megszólalnia sem, amikor a férj a gyerek elől elissza az utolsó kenyérre valót? Amúgy senki nem ismeri, hogyha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel! Ha megcsalnak és nem tudod megbocsátani, akkor szép csendben pakolj össze és költözz el, vagy pakold össze és tedd ki az utcára, DE NE BÁNTS MÁST!
48-as...
Engem(a férfit)ütne meg a nejem?
Ezt hogy képzeled...?
Az a férfi akit megüt egy nő az férfi???
Számomra ez a kérdés elképzelhetetlen-irreális...stb...stb...
"Na, amúgy meg nem ütünk meg nőt sem, sem férfit. "
Miért, mi a bajod ezzel a kijelentéssel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!