Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megütött már a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megütött már a párod, megbocsájtottad?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelött a párom pofonvágott, s uttestre lökött, összekaptunk nagyon, féltékeny volt. Ezt a szüleim megtudták ( barátnömtől) s akkor eltiltottak töle. Nem türik el h vki kezet emeljen rám. Azota is együtt vagyunk, titokban. Senki nem tudja. Náluk lakunk. Valoban, aki egyszer megteszi többször is? szülöknek van igaza, vagy én életem én dolgom. Én apám beszél aki alkoholista volt, s bagozik mint egy gyárkémény. Párom nem iszik, nem cigizik, nincs ilyen szenvedélye. Egyszerüen volt egy nagy vita, amit bnöm kitálalt.

2013. máj. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes a 37-es válaszoló válasza óta nagy a csönd...
2013. máj. 17. 15:20
 42/69 anonim ***** válasza:
0%

És igaza is volt-mármint a 37-esnek.

Az asszonya okot adott rá...stb...stb...-ott van leírva.

2013. máj. 17. 15:21
 43/69 anonim ***** válasza:
Ha olvastad mit írt a 37-es láthatod, hogy nem ütötte meg ő sem a barátnőjét. Megfogta a karját és az ágyra lökte. Nyilván nem 16 méter távolságból...
2013. máj. 17. 15:22
 44/69 anonim ***** válasza:
100%

23%

:DDDDDDDDDDDDD

Na, amúgy meg nem ütünk meg nőt sem, sem férfit. Ugyanolyan rosszul vagyok az olyan nőktől, akik kihasználják, hogy nem üthet vissza a férfi, mint az agresszív, pofonosztó uraktól.

Amúgy Kérdező én nem is a pofonvágáson lepődtem meg, hanem

"az úttestre lökött" dolgon. De Te tudod.

2013. máj. 17. 15:23
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös, szerintm azért nagy a csend, mert mindent leírtunk, a verbálrambó asszonyverő meg érdektelenné vált mindenki számára. Az emberek hazamennek, és örülnek neki, hogy nekik nem bolond jutott osztályrészül házastársnak. Én például így vagyok vele.
2013. máj. 17. 15:24
 46/69 anonim ***** válasza:
0%

"Na, amúgy meg nem ütünk meg nőt sem, sem férfit. "

Ezt CSAK te állítod meg még az a 4-5 libsi.

A tények azok mást igazolnak.

Faluhelyen, tanyán a pofon ok nélkül is száll, városon meg...hát ott is sűrű.

Az hogy itt 4-5 libsi károg az meg nem számít.

2013. máj. 17. 15:25
 47/69 anonim ***** válasza:
Figyelj már 23%, ha téged ütne meg a barátnőd/feleséged, ahhoz mit szólnál? De ez most komolyan érdekel. Nem poén kérdés, csak kíváncsi vagyok.
2013. máj. 17. 15:25
 48/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nincs olyan helyzet, amikor valakinek joga lenne egy másik embert megütni.

Azoknak a kedves úriembereknek tenném fel a kérdést, akik szerint természetes, hogy ha megcsalja a felesége, akkor megüti a férj, hogy, amikor a férj megcsalja a feleséget, megalázza és megbántja, akkor a feleségnek is joga van urát és parancsolóját felpofozni? Mert itt a kedves nem liberális válaszoló teljesen úgy nyilatkozik, hogy ez a férfiak kiváltsága, hogy verjék a gyengébbet. Vagy akkor sincs joga az asszonynak még csak megszólalnia sem, amikor a férj a gyerek elől elissza az utolsó kenyérre valót? Amúgy senki nem ismeri, hogyha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel! Ha megcsalnak és nem tudod megbocsátani, akkor szép csendben pakolj össze és költözz el, vagy pakold össze és tedd ki az utcára, DE NE BÁNTS MÁST!

2013. máj. 17. 15:28
 49/69 anonim ***** válasza:
0%

48-as...

Engem(a férfit)ütne meg a nejem?

Ezt hogy képzeled...?

Az a férfi akit megüt egy nő az férfi???

Számomra ez a kérdés elképzelhetetlen-irreális...stb...stb...

2013. máj. 17. 15:29
 50/69 anonim ***** válasza:
100%

"Na, amúgy meg nem ütünk meg nőt sem, sem férfit. "

Miért, mi a bajod ezzel a kijelentéssel? :)

2013. máj. 17. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!