Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütött már a párod, megbocsájtottad?
Figyelt kérdés
1 évvel ezelött a párom pofonvágott, s uttestre lökött, összekaptunk nagyon, féltékeny volt. Ezt a szüleim megtudták ( barátnömtől) s akkor eltiltottak töle. Nem türik el h vki kezet emeljen rám. Azota is együtt vagyunk, titokban. Senki nem tudja. Náluk lakunk. Valoban, aki egyszer megteszi többször is? szülöknek van igaza, vagy én életem én dolgom. Én apám beszél aki alkoholista volt, s bagozik mint egy gyárkémény. Párom nem iszik, nem cigizik, nincs ilyen szenvedélye. Egyszerüen volt egy nagy vita, amit bnöm kitálalt.
A te életed, a te dolgod. Apám egy agresszív barom volt. Egy korábbi párom 3 év után egyszer ütött meg, mikor nagyon csúnyán összevesztünk. Lehet hogy soha többé nem fordult volna elő, mert tényleg nem "olyan" típusú ember volt, de nekem onnantól fogva megszűnt létezni. Biztos, hogy ebben közrejátszott a gyerekkorom. Bár szerintem enélkül is ott hagytam volna. Nem vagyok az a veszekedős fajta, de ha mégis úgy alakul biztosnak kell lennem benne 100%ig, hogy nem üt meg soha. Ez kell egy egészséges párkapcsolati vitához, hogy tudjuk előállhatunk mindenféle sérelemmel és megoldjuk közösen. Apámnak sokszor még köszönni sem mertem, mert nem tudtam mi lesz belőle.
2013. máj. 17. 14:13
2/69 anonim válasza:
Na, majd kapod itt a válaszokat, hogy egyszer ütöttem meg a feleségemet, mert megérdemelte, de azóta sem, pedig már eltelt pár év. Persze ezt férfiak írják mind. Aki egyszer üt, az üt még egyszer, és még egyszer! Saját tapasztalat is, bár nem engem ütöttek meg, de anyukámat sokszor, míg el nem vált végre. Környezetemben is sok eset van, az első pofont mindig követte második, harmadik....
2013. máj. 17. 14:15
3/69 anonim válasza:
Az olyan nőt akit megütnek(az ura, vagy a partnere)az ki is érdemli.
Nevetséges amikor a pofonvágott"hölgy"siránkozik de arról ELFELEJT szólni, hogy a pofont mi előzte meg...!
Pl:cicázás másokkal, stb...stb...
2013. máj. 17. 14:17
4/69 anonim válasza:
A válaszomat"eléggé"lepontozták...
Persze érthető hiszen a pofonvágott"hölgyek"eléggé sértődősek...
2013. máj. 17. 14:22
5/69 anonim válasza:
A ma 14:17 választól eléggé felfordult a gyomrom... én férfi vagyok, de aki ezt a választ írta, az egy féreg.
2013. máj. 17. 14:23
6/69 anonim válasza:
14:17 Nem vagyok vert nő, de édesanyámat sokszor bántotta a nevelőapám. Anyukám sosem "cicázott" másokkal, nem volt qurva, ahogyan te itt állítod a bántalmazott nőkről!
2013. máj. 17. 14:26
7/69 anonim válasza:
Engem vágott pofon a zasszony - egyszer az életben - és már másnap sem volt téma... még a kapcsolat elején volt, és sikeresen belehergeltük egymást egy jó nagy hisztibe, oszt úgy tűnik, nála egy pillanattal előbb szakadt el a cérna... a világon semmi jelentősége azon túl, hogy mindketten tanultunk belőle, mit nem szabad csinálni ha valami vita van.
Persze alapértelmezett, hogy senki sem üthet meg senkit, de azért a hirtelen felindultság, mint enyhítő körülmény egy kapcsolaton belül is létezik, és nem tévesztendő össze a bántalmazó attitűddel.
2013. máj. 17. 14:29
8/69 anonim válasza:
Soha (ismétlem soha) nem emelt rám kezet a párom.
Igaz, nem is adtam rá okot soha.
De érdekelne, hogy egy józan életű férfi min tud annyira kiakadni, hogy felpofozzon és ellökjön egy nőt.
És jól le lett pontozva az egyik válaszoló, pedig tök igaza van.
A múlt héten is volt itt egy kérdés, hogy "megcsaltam a párom, erre ő megütött, meg lehet ezt bocsátani?" - hát az eszem megáll!
26/N
2013. máj. 17. 14:32
9/69 anonim válasza:
14:17. Majd ha egyszer téged vágnak jól pofán, akkor legyen pont ekkora a szád. :D
2013. máj. 17. 14:32
10/69 anonim válasza:
A szüleidnek van igaza. Apukád, ha alkoholista, de nem bánt titeket, azzal igazából magának árt, a dohányzás meg egyértelműen csak magának ártó dolog. Az agresszivitás az komolyabb dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!