Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megütött már a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megütött már a párod, megbocsájtottad?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelött a párom pofonvágott, s uttestre lökött, összekaptunk nagyon, féltékeny volt. Ezt a szüleim megtudták ( barátnömtől) s akkor eltiltottak töle. Nem türik el h vki kezet emeljen rám. Azota is együtt vagyunk, titokban. Senki nem tudja. Náluk lakunk. Valoban, aki egyszer megteszi többször is? szülöknek van igaza, vagy én életem én dolgom. Én apám beszél aki alkoholista volt, s bagozik mint egy gyárkémény. Párom nem iszik, nem cigizik, nincs ilyen szenvedélye. Egyszerüen volt egy nagy vita, amit bnöm kitálalt.

2013. máj. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyedül csak neked lenne szükséged egy pofonra, hogy helyére essen az agyad. Aztán üss nőket. Köcsög...
2013. máj. 17. 15:05
 32/69 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként a kérdező kérdése tele van ellentmondásokkal...

Persze olyan kérdező mint a többi.

Van egy kis ideje aztán"bedob"valamit, hogy a nép hogy reagál rá.

2013. máj. 17. 15:05
 33/69 anonim ***** válasza:
0%
Ez a 4-5 libsi lehurrog de sebaj-az élet engem, az én meglátásaimat igazolja.
2013. máj. 17. 15:07
 34/69 anonim ***** válasza:
23-as te elmeháborodott vagy, nem libsi!
2013. máj. 17. 15:08
 35/69 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként ez a kérdező is megéri a pénzét...

Olyan csaj lehet akinek ma ez a párja holnap meg az.

Dehát a családi háttere is olyan...

TIPIKUS mai csaj.

2013. máj. 17. 15:08
 36/69 anonim ***** válasza:
0%

"23-as te elmeháborodott vagy, nem libsi!"

Azért ne vegyél rá mérget aranyapám, és ne legyél ideges.

2013. máj. 17. 15:09
 37/69 anonim válasza:
21%
Eldurrant nekem is az agyam egyszer,mert megcsalt és még le is tagadta és hónapokkal később kiderült,hogy nem is egyszer. Akkor megragadtam a karját és ledöntöttem az ágyra. Ennyi. Azóta mindent megbeszéltünk és együtt vagyunk. Jobb,mint előtte,de ez nagy lelki nyomás az elején. Ha rettegsz akkor be is következik. A lényeg hogy lehet folytatni
2013. máj. 17. 15:11
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagyok ideges, olyan jókat röhögök rajtad!
2013. máj. 17. 15:11
 39/69 anonim ***** válasza:
67%
Már bocsi, de én is "mai csaj" vagyok! Apukám karosszéria lakatos, anyukám üzletvezető. Dolgozom és egyetemre járok, levelező tagozaton. Tavaly házasodtam, most a férjemmel az első közös babánkat várjuk. 21 éves vagyok és soha nem ütött meg engem. Volt már vitánk, de szóban is meg tudtuk oldani és azóta is együtt vagyunk és szeretjük egymást, mert a születendő kicsi lányt!
2013. máj. 17. 15:13
 40/69 anonim ***** válasza:
meg* a születendő kicsi lányt. Nem mertet akartam írni. Sorry.
2013. máj. 17. 15:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!