Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megütött már a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megütött már a párod, megbocsájtottad?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelött a párom pofonvágott, s uttestre lökött, összekaptunk nagyon, féltékeny volt. Ezt a szüleim megtudták ( barátnömtől) s akkor eltiltottak töle. Nem türik el h vki kezet emeljen rám. Azota is együtt vagyunk, titokban. Senki nem tudja. Náluk lakunk. Valoban, aki egyszer megteszi többször is? szülöknek van igaza, vagy én életem én dolgom. Én apám beszél aki alkoholista volt, s bagozik mint egy gyárkémény. Párom nem iszik, nem cigizik, nincs ilyen szenvedélye. Egyszerüen volt egy nagy vita, amit bnöm kitálalt.

2013. máj. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
3%

Ha egy nő úgy viselkedik(az úgy alatt jópár példa van de nem sorolom)akkor igenis R Á S Z O L G Á L a pofonra!

Aki ezekután is"hányni akar"az megteheti de javaslom figyeljen oda az asszonyára nehogy palira vegye...

2013. máj. 17. 14:35
 12/69 anonim ***** válasza:
Nem vagyok beteg emberekkel körülvéve.. párommal régóta együtt vagyunk, néha kicsit lökdösődünk, de annak is mindig szex a vége. De pofon? Vagy egy öklös? Nem, ezt soha nem tudnám megbocsájtani, megalázó.
2013. máj. 17. 14:38
 13/69 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de senki nem szolgál rá a pofonra semmikor sem. Nem ütjük meg a másik embert semmilyen okkal sem. Te vagy az Isten, vagy mi a francot képzelsz?
2013. máj. 17. 14:38
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem szolgál rá. Ha netalán a párom/feleségem/barátnőm megcsal, mert előfordulhat, igen, akkor talán előbb magamban keresném a hibát. Lehet, hogy azért csalt meg, mert szaralak vagyok. Például, ha azt gondolom, hogy a nő a tulajdonom és akkor ütöm meg, amikor csak kedvem van, mert ezt teszem a lóval is, kutyával is... nem, nincs rá mentség, nem tehetem meg. Ha olyan dolgot csinál, amit nem tudok elfogadni, akkor elmegyek, elkerülöm. De nem vagyok sem a főnöke, sem a tulajdonosa, hogy fizikailag helyre pofozzam az agyát.
2013. máj. 17. 14:39
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
(A 14-es választ annak a gyáva tahónak írtam, aki abban éli ki magát a faluvégen, hogy szerinte jogosan nőket ver. Nála gyengébbeket.)
2013. máj. 17. 14:41
 16/69 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megbocsájtottam. Pont azért, amiket itt is írtak: biztos megérdemeltem, nem kellett volna annyira kiállnom magamért, rá kellett volna hagyni stb. Pedig igazából semmi rosszat nem csináltam, veszekedtünk, neki elfogytak az érvei és jött a pofon.

Aztán jött a következő, akkor (is) ok nélkül. Akkor szakítottam. Nagy hiba volt, hogy nem az elsőnél.

2013. máj. 17. 14:42
 17/69 anonim ***** válasza:
100%
Ja baromira rászolgál. Csak szólok hogy tökmindegy mit csinál, az a lényeg, hogy gyengébb, nem tudja megvédeni magát, kiszolgáltatott a pasi meg talált valakit akin le lehet vezetni hogy ma is köcsög volt a főnök. Semmi jelentősége annak hogy mit csinált a nő, mert az ilyenek bármire ráfogják hogy az ok egy pofonra csak hogy verhessék a másikat.
2013. máj. 17. 14:43
 18/69 anonim ***** válasza:
4%

A csávó mégha kicsit fésületlenül ír, jót is.

Van azért olyan szitu amikor kell a pofon.

2013. máj. 17. 14:55
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
Ahahaha ez milyen atlatszo volt :D
2013. máj. 17. 14:56
 20/69 anonim ***** válasza:
0%

Aki szerint nem kell a pofon az:

1. álszent

2. balek

2013. máj. 17. 14:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!