Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megütött már a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megütött már a párod, megbocsájtottad?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelött a párom pofonvágott, s uttestre lökött, összekaptunk nagyon, féltékeny volt. Ezt a szüleim megtudták ( barátnömtől) s akkor eltiltottak töle. Nem türik el h vki kezet emeljen rám. Azota is együtt vagyunk, titokban. Senki nem tudja. Náluk lakunk. Valoban, aki egyszer megteszi többször is? szülöknek van igaza, vagy én életem én dolgom. Én apám beszél aki alkoholista volt, s bagozik mint egy gyárkémény. Párom nem iszik, nem cigizik, nincs ilyen szenvedélye. Egyszerüen volt egy nagy vita, amit bnöm kitálalt.

2013. máj. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
93%
Még ekkora marhát. :D Hagyjátok. Szerinte ő a tökéletes domináns férfi ember, aki ítélkezhet tettlegességgel. Nem gáz, hogy még a törvény is bünteti a testi erőszakot. :D Ő megteheti, mert ő a kemény raj csávó. Majd szájba b*ssza úgyis egyszer valaki. :D Még, hogy liberális... Nem liberálisok vagyunk, hanem csak szimplán normális emberek és nem akkora patkányok, mint te. :D
2013. máj. 17. 14:57
 22/69 anonim ***** válasza:
95%
18-as, te valami arad vagy, az elveid alapján. Mi meg nem. Mi itt élünk Európában, és a XXI. században. Te meg valahol a Közel-Keleten, ahol megkövezik a nőket, ha nem csadorban járnak, vagy nem az "uruk" mögött 10 méterrel. Nincs dolgunk veled, szerencsére.
2013. máj. 17. 14:58
 23/69 anonim ***** válasza:
4%

Az pedig egyenesen veszélyes ember aki azt állítja hogy nincs semmilyen olyan ok amiért pofon jár.

Mert ilyet is írt valamelyik libsi...

Az ilyen embert kerülni kell mint a véres rongyot.

Megismétlem:

Van(nak)olyan ok(ok)amikor igenis szükség van a pofonra.

Ennyi, és nem több.

2013. máj. 17. 15:00
 24/69 anonim ***** válasza:

apad is vert? mert ha igen, akkor sajnos nincs min csodalkozni, ez benne volt a pakliban hogy hozza hasonlo pasid lesz, meg az a csoda ha nem iszik.

egyebkent meg a te eleted, ugy rontod el ahogy csak neked tetszik, de szeretnem ha tudnad, hogy a pasi reszerol a pofonvagas meg uttestre lokes egyaltalan nem normalis es nem gyakori mas csaladokban. En velem es mas nokkel nem hogy nem tortent hasonlo se a csaladban, nem is hallottam ismerosrol se ilyet soha. Mert ezt hallottam mar hogy akik reszesei ilyesminek azt gondoljak hogy mas csaladban is elzordul 1-2 pofon olykor. hat nem.

amugy meg igen, maskor is meg fogja tenni, de ezt te is tudod valahol melyen. az meg hogy nem iszik? meg azt is elkezdheti, te ugyis meg fogod neki bocsatani azt is :)

2013. máj. 17. 15:01
 25/69 anonim ***** válasza:
0%

"Mi itt élünk Európában, és a XXI. században."

Elég baj ez te szerencsétlen...

Nem vetted még észre hogy ha a beled kidolgozod az se elég?

Te...

2013. máj. 17. 15:01
 26/69 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:57

aki szerint kell a pofon, az

1, olyan csaladban nevelkedett,

2, olyan csaladban nevelkedett.

2013. máj. 17. 15:03
 27/69 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell tudnod, hogy megérdemelted-e a pofont, vagy nem, bár az, hogy el is lökött már egy kicsit túl sok nekem. Bár mondjuk a leírásodból nem egészen tiszta, hogy miért most kérdezed. amikor már eltelt egy év? Vagy, hogyha titokban vagytok együtt, akkor hogy laktok együtt, talán a szleid nem látogatnak meg soha, vagy nem érdekli, hogy kivel, mag hol laksz? Én nem bocsátanám meg neki!

A kedves nem liberális válaszolónak üzenem, hogy remélem az utcán összetalálkozik egy olyan emberrel, aki "jogosan" veri a feleségét, csak az agresszióját, már nem tudja kontrollálni és veled találkozván jól beléd rúg, mert csúnyán néztél rá!

2013. máj. 17. 15:03
 28/69 anonim ***** válasza:
0%

Na meg a másik...

Még jó hogy itt(ITT)szépen megfogalmazzák a libsik hogy nincs ok a pofonra, meg lehurrogják azt aki szerint van de a valóság az élet nem őket igazolja.

Az életben a nőket igenis SŰRŰN pofozza az uruk vagy a párjuk.

Dehát az rejtve marad.

Itt(ITT)meg legalább okoskodhatnak...

2013. máj. 17. 15:04
 29/69 anonim ***** válasza:
100%
Aha. És arra is lehet ok, hogy TÉGED pofozzon meg a feleséged, főnököd, gyereked? Mert valami olyat tettél, ami NEKIK nem tetszik?
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Most gondolok bele, hogy ez a 23%-os értelmi és erkölcsi fogyatékos lehet, hogy itt járkál közöttünk, lehet, hogy szájkosár és póráz nélkül. Szóval, vigyázzatok, ha kimentek az utcára! Egyébként meg ha az igaz, hogy aki nem beteg szadista az liberális, akkor mától liberális vagyok!
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!