Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az Igazi Férfiak?
Akik nem csak ágyba akarják vinni a lányt, hanem valódi érzéseik vannak és ezt ki is tudják mutatni felé?
Akik nem sumákolnak, őszinték és nyíltszívűek?
Akik nem ilyen felszínesek, mint szinte minden és mindenki manapság?
A nők nem igénylik az igazi férfiakat. Csak a felszínesség, a hazugságok, meg a pénz kell nekik.
38 F
20! sajnálom, hogy az a nő ilyen volt, de nem mind ilyen
21! hát ez sem igaz mindenkire
kedves kérdező! van ilyen férfi, csak én nem találkoztam vele,
aki meg ilyen, mint amiket írtál az már általában remélem foglalt, mert ezek az értékek nekem, N
Nem vagyok hibátlan, senki sem az.
Nem vagyok ilyen "nekem semmi se jó" típusú nő. Könnyen alkalmazkodom, türelmes vagyok (ha van mire várni) és nincsenek extra nagy igényeim. Szerintem az, ha szeretné az ember lánya, hogy megbecsüljék, nem egy irreális kívánság.
Vagy tévednék?
Tessék 24-es megmondta, hogy vannak... De unják őket a nők. Hogy miért? Mert egyszerűen teljesen mindegy, mit kaptok... az nektek nem lesz jó. Ha egy férfi normális, amilyet írtál is, akkor az unalmas lesz egy idő után. Nem ver át, nem csal meg, nem sz@rik a fejedre...
Abból amit leírtál, nekem csak az érzések kimutatása nem megy, vagy legalábbis elég nehezen. De ennek is oka van... Szeretek csak úgy összebújni valakivel, viszont azt azért ne várd el, hogy ne is akarjak hozzád nyúlni más módon is, egy idő után. :D Nem mintha igazi nőt nagyon lehetne találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!