Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az Igazi Férfiak?
Akik nem csak ágyba akarják vinni a lányt, hanem valódi érzéseik vannak és ezt ki is tudják mutatni felé?
Akik nem sumákolnak, őszinték és nyíltszívűek?
Akik nem ilyen felszínesek, mint szinte minden és mindenki manapság?
Első vagyok.
Én is kételkedtem benne, hogy van olyan férfi, aki nem csak kihasználni akar, vannak érzései, többre tartja az összebújást, mint a szexet és még komolyan is gondolkodik, hosszú távra tervez. (sőt, még jól is néz ki :P)
DE nem elfelejtendő, hogy egy férfi mellett igen is nőként kell viselkedni.! Minden éremnek 2 oldala van!
Hogy is van az, amikor egy mondaton belül egymásnak ellentmondó szavak vannak? Van erre valami kifejezés. Tudjátok, mint például a "jóindulatú ellenőr" vagy "pattanásos szívtipró" jelen esetben "érzelmes igazi férfi"...... Ja, megvan oximoron. :)
Én a férfias férfiakat szeretem, legyen tüzes, erős, határozott, irányító, ne bújjon, mint egy kiscica, arra ott vagyok én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!