Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak az Igazi Férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az Igazi Férfiak?

Figyelt kérdés

Akik nem csak ágyba akarják vinni a lányt, hanem valódi érzéseik vannak és ezt ki is tudják mutatni felé?

Akik nem sumákolnak, őszinték és nyíltszívűek?

Akik nem ilyen felszínesek, mint szinte minden és mindenki manapság?

2013. máj. 15. 09:12
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

ÉN is!

De ne legyen ilyen társaság középpontja típusú nagy macsó pasi, mert attól hányok!

2013. máj. 15. 09:28
 12/33 anonim ***** válasza:
"többre tartja az összebújást, mint a szexet" - igazi férfi? Furcsa fogalmaid vannak...
 13/33 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy itt.

De a kérdésed alapján max 17 vagy. Ez meg nekem felejtős gyerek korosztály.

14/33 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Nem gyerek. -.-
2013. máj. 15. 09:29
 15/33 anonim ***** válasza:
Ritka,egyre ritkább,már Müller Péter is megmondta.Ahogy Igazi Nők is egyre kevesebben,változnak a szerepek,az elvárások,a minták.Egy igazi férfinak mintaként igazi férfi/nő szülőjének vagy bkinek kellene lennie,akit követ,nézzük meg a szüleink korosztályát...egyébként mellettem ilyen ffi volt,aztán 30évesen úgy döntött nem akar megfelelni a társadalmi elvárásoknak.
2013. máj. 15. 09:31
 16/33 anonim ***** válasza:

Próbálnak rájönni a sok álszent szövegelést hallgatva, hogy ha sok leírásban magukra ismernek, akkor a való élet miért nem azt mutatja...

Az igazi ffi manapság a kutyának sem kell...

35 F

2013. máj. 15. 09:39
 17/33 anonim ***** válasza:
59%

"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."

Lehet, hogy érdemes lenne a kérdezőnek elgondolkodni ezen a Kartinthy-idézeten.

2013. máj. 15. 09:43
 18/33 anonim ***** válasza:
Ez nagyon igaz!!!
2013. máj. 15. 09:45
 19/33 anonim ***** válasza:

Itt vagyok.

23/F

Igazi Nőt keresek.

2013. máj. 15. 10:14
 20/33 anonim ***** válasza:
nézd vegyünk pl: engem,hiába vagyok olyan normális pasi amilyet leirtál,jellemeztél, hiába mutattam mki az érzéseim,vagy éppen küzdöttem egy nőért,nem mentem vele semmire,mert ez senkinek nem kell sajnos,a nőknek semmi sem jó
2013. máj. 15. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!