Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, hogy nem éppen tisztességes módját választottam a pénz keresésnek? Vagy várjam meg míg kiderül? Nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni.
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 15:49
11/22 anonim válasza:
Rendesen ezzel keresed a betevöt, vagy csak néha kiegészitesz?
12/22 A kérdező kommentje:
Melóhely mellett. A szabadnapomon.
2013. máj. 14. 17:11
14/22 anonim válasza:
saaajnos? Ennyire nem ment az üzlet? minimum hülyére kerested magad. Én azt javaslom,hogy sumákolj, hallgass róla mélyen. NEm mindenki vevő a prostikra. Szerintem fogd be a szád, maradj csendben.
De ha jó nő vagy, akkor csinálhatod tovább is, add be a palidnak,hogy más városba mentél tanulni, csak hétvégén tudtok találkozni. Gyere vidékre! idd űzd az ipart, szét fognak szedni, sokan vággyák a finom lánykákat :)
15/22 anonim válasza:
Hazugságra nem lehet egy kapcsolatot építeni. Ahol nincs őszinteség, ott szeretet sincs. Ha tehát valóban szereted, akkor el kell mondani, és azt is vállalni kell, hogy esetleg elhagy. Egyébként, ha fontos neked a párod, miért nem hagysz fel ezzel a dologgal?
16/22 A kérdező kommentje:
Mert neki nincs munkája és valamiből el kell tartanom kettőnket. De hogy mondjam el neki?
2013. máj. 14. 17:32
17/22 anonim válasza:
Ha jól értem, együtt éltek. Hogyan lehetséges, hogy még csak nem is gyanakszik?
Egyébként nehéz megmondani, hogy hogyan lehetne egy ilyet tálalni. Szerintem a legjobb, ha nyíltan megmondod. A férfiak - legalábbis ha magamból indulok ki - nem szeretik a kertelést meg a mellébeszélést.
18/22 A kérdező kommentje:
A szabadnapomon szoktam csinálni és ilyenkor azt mondom neki, hogy be kell ugranom a kolléganőm helyett melózni.
2013. máj. 14. 17:44
19/22 anonim válasza:
Ha már hosszabb ideje mondod ezt neki, akkor a dolog elmondása elég nehéz lesz. Ha velem történne ilyen, akkor eléggé kiakadnék. Persze az is igaz, hogy nem bírnám elviselni, hogy férfiként a párom tartson el, tehát mellettem nem is kényszerülne ilyesmire senki.
20/22 anonim válasza:
Hát,ha őt is te tartod el,akkor konkrétan semmi belepofázási lehetősége nincs,vagy elfogadja,vagy nem.Jobb ha nem is tudja.A pénz úgyis kell,valamiből fizetni kell a számlákat stb.Legyél korrekt,tartsd titokban,ha kiderül hivatkozz a megélhetésre,ha téged ócsárol olvasd a fejére hogy neki pl munkája sincs..az mennyivel szarabb már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!