Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, hogy nem éppen tisztességes módját választottam a pénz keresésnek? Vagy várjam meg míg kiderül? Nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni.
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 15:49
1/22 anonim válasza:
Konkrétan mire gondolsz, ez attól is függ.
2/22 anonim válasza:
Egy jól működő kapcsolatban nincs helye titoknak, tabu témáknak.
3/22 anonim válasza:
Még régen kerested így a pénzed, vagy most őmellette is?
5/22 A kérdező kommentje:
Régen és most is sajnos. Nem olyanról van szó amiért börtön járna.
2013. máj. 14. 16:08
6/22 anonim válasza:
De konkrétan, mi?
Pénzért szexeltél míg ő veled volt vagy előtte vagy mi?
7/22 A kérdező kommentje:
Igen sajnos
2013. máj. 14. 16:29
8/22 anonim válasza:
szegény pasi, szerintem mond el neki! ki fog derülni mondjuk két év után, akkor rosszabb lesz! most vagy elfogadja, vagy szakít...de két év után rosszabb lenne vagy xy idő után
9/22 anonim válasza:
gyere hozám ha kidob johejedlesz. imádom ijen nöket...
10/22 anonim válasza:
Rossz az, ha összejössz valakivel (mint egy jo kislány) miközben prosti vagy. Ha kezdettöl tisztában van a dolgaiddal, vagy elfogadja (esetleg még izgatja is), vagy nem jön össze veled. Minél késöbb derül ki, annál valoszinübb a szakitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!