Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vettem egy faliórát a vaterán,...

Vettem egy faliórát a vaterán, hogy kell kifizetni? (a postai csekkes befizetést választottam ki) Kapok majd egy csekket amit fel kell hogy adjak? Vagy nekem kell intézni?

Figyelt kérdés
Kérdeztem az eladót is de nem válaszol lehet azért mert 11 forintért vettem meg és vadi új eredeti dobozában van:DDD
2012. febr. 27. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:
A postaköltséget, és a termék árát neked kell állnod, makd válaszol az emailedre biztos, de ha csekken akarsz fizetni neki, akkor az rózsaszín csekk lehet, a postán neked kell intézni. A postaköltség lehet akár 1150 ft is, ha csomaglént küldi.
2012. febr. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!